GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Muuta tekstin tyyliä

Kampanjasi tekstin muotoilu sisältää fontit, tekstin koon ja värin. Voit muuttaa näitä asetuksia tyylieditorin jokaiselle tekstityypille (osion otsikko, otsikko, alaotsikko, tekstiteksti, linkkiteksti, painikkeen teksti ja alatunnisteteksti). Muutoksesi näkyvät säveltäjässänne tekemäsi muutokset, jotta voit esikatsella tyyliäsi asiayhteydessä.

1. GoDaddy Email Marketing -tilillesi, jos et ole jo tehnyt niin. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )
  2. Valitse GoDaddy Email Marketing -tilissäsi Kampanjat .
  3. Valitse Luo uusi kampanja napsauttamalla Luo tai napsauta Muokkaa minkä tahansa olemassa olevan kampanjan kohdalla.
  4. Napsauta Tyylit -välilehteä oikealla. Tällä hetkellä käyttämäsi tyyli on korostettu harmaalla.
  5. Napsauta kynääPlus -merkkipainike -painiketta.

Huomautus: Tähän tyyliin tekemäsi muutokset otetaan käyttöön kaikissa olemassa olevissa tätä tyyliä käyttävissä kampanjoissa. Voit myös luoda uuden mukautetun tyylin .

6. Napsauta esiin tulevassa ponnahdusikkunassa Teksti- välilehteä. Tekstityypit näytetään niiden nykyisessä fontissa, koossa ja värissä. Napsauta sitä, jota haluat muokata.
  7. Tämän jälkeen voit muuttaa fontin, värin, koon ja tasauksen useimmille tekstityypeille:
    Asetus Kuinka muuttaa
    Fontti Napsauta näkyvissä olevaa fontin nimeä nähdäksesi luettelon käytettävissä olevista fonteista. Valitse se, jota haluat käyttää.
    Väri Napsauta väriruutua napsauttamalla väriä paletista tai kirjoita/liitä haluamasi heksakoodi tekstikenttään.
    Koko Pienennä fonttikokoa napsauttamalla pientä A -painiketta. Suurenna fonttikokoa napsauttamalla isoa A -painiketta. Nykyinen fonttikoko pikseleinä näytetään oikealla puolella.
    Tasaus Napsauta haluamaasi kohdistustasoa tälle tekstityypille. Vaihtoehdot ovat vasemmalla, keskellä, oikealla ja perusteltuja.

Huomautus: Linkkitekstin kohdalla voit muuttaa vain väriä. Loput asetuksista peritään tavallisesta runkotekstityypistä.

Huomautus: Painikkeen tekstin tasausta ei muuteta tässä. Painikkeen tekstin tasausta ohjaa painikkeen moduuli , joka on säveltäjässä.

Huomautus: Alatunnisteen tekstissä voit muuttaa vain fonttia, väriä ja kokoa. Kohdistusta hallitsee Campaign Tweaks -lisäosa .

8. Kun minkä tahansa tekstityypin asetukset ovat valmiit, napsauta editorin vasemmassa yläkulmassa palataksesi takaisin.
  9. Kun olet tehnyt muutokset, tallenna tyylisi napsauttamalla Päivitä.