Muuta toimitustapaa

Verkkomyymälällesi on automaattisesti määritetty ilmainen toimitus. Voit kuitenkin lisätä eri toimitusmenetelmän: ilmainen toimitus, kiinteä maksu ja painoon perustuva tai kuljetuspalvelutoimitus. Tätä varten tarvitset Verkkomyymälä-sopimuksen.

Kun asiakkaasi siirtyvät kauppasi kassalle, he näkevät valitsemasi toimitustavan (tai -tavat) sekä mahdolliset toimitusmaksut tilauksen yhteenvedossa.

1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Vieritä alaspäin Verkkosivut + Markkinointi -osioon ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
  3. Napsauta Asetukset-välilehteä ja valitse sitten Toimitus.
  4. Huomautus: Jos haluat määrittää henkilökohtaisen noudon, voit tehdä sen tässä osiossa. Napsauta Lisää Henkilökohtainen nouto -ruudun oikealla puolella. Täytä pyydetyt kentät esiin tulevassa ikkunassa ja valitse Tallenna.

5. Napsauta Lisää toimitustapa.
  6. Voit valita joko perustoimitustavan tai kuljetuspalvelutoimitukset. Noudata alla olevia vaiheita haluamasi vaihtoehdon perusteella

Perustoimitustavat

1. Napsauta Lisää jonkin perustoimitustavan vieressä.
    • Ilmainen toimitus: Voit määrittää tilauksen minimihinnan, joka oikeuttaa ilmaiseen toimitukseen. Muista merkitä kuvaukseen keskimääräinen toimitusaika.
    • Kiinteä tilauskohtainen maksu: Voit veloittaa asiakkailtasi ennalta määritetyn hinnan, jotta he tietävät tarkasti, kuinka suuriksi kokonaistoimituskulut muodostuvat. Muista merkitä kuvaukseen keskimääräinen toimitusaika.
    • Painoon perustuva: Veloita asiakkailtasi toimituskulut toimitettavan tuotteen (tai tuotteiden) painon perusteella. Muista merkitä kuvaukseen keskimääräinen toimitusaika.
  2. Muutoksesi tallennetaan automaattisesti, joten kun olet valmis, julkaise muutokset napsauttamalla Julkaise sivustosi.

Kuljetuspalvelutoimitukset

1. Napsauta Lisää jonkin kuljetuspalvelutoimitustavan kohdalla. Molempia voidaan käyttää kuljetuksiin sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Toimitustavan valinnassa on usein kyse henkilökohtaisesta mieltymyksestä tai esimerkiksi siitä, että asiakkaalla on jo olemassa oleva tili tai että toimituskohde sijaitsee kätevän lähellä. USPS ja UPS ovat käytettävissä vain Yhdysvalloissa toimivien kauppiaiden kohdalla.
    • Yhdysvaltain postilaitos (USPS): Valitse USPS-toimitustavat, joita haluat tarjota asiakkaillesi. Jos tarvitset lisää tietoa, napsauta Lisätietoja-linkkejä. Niiden kautta pääset USPS:n aloitussivulle, jolla menetelmät on esitelty.
    • United Parcel Service (UPS): Sinulla täytyy olla UPS-käyttöoikeusavain, jotta voit käyttää tätä menetelmää. Voit rekisteröidä UPS-tilin käyttöoikeusavaimen saamiseksi. Kun olet lisännyt käyttöoikeusavaimesi, sinun kannattaa täyttää Tuki ja palvelut -kenttä ja valita Toimituslaatikot-kentässä, miten haluat pakata tuotteesi.

Huomautus: Voit napsauttaa yllä näytettyjen toimitustapojen kohdalla Muokkaa-valintaa Kaikki maat/alueet -kohdan vieressä ja valita, missä kyseinen toimitusmenetelmä on saatavilla. (Jos valitset Yhdysvallat, voit valita, mitkä osavaltiot kuuluvat mukaan.)
    Napsauta Kaikki maat/alueet -kohdan vieressä Muokkaa.

2. Muutoksesi tallennetaan automaattisesti, joten kun olet valmis, julkaise muutokset napsauttamalla Julkaise sivustosi.