Muuta toimitustapaa

Verkkomyymälällesi on automaattisesti määritetty ilmainen toimitus. Voit kuitenkin lisätä eri toimitusmenetelmän: ilmainen toimitus, kiinteä maksu ja painoon perustuva tai kuljetuspalvelutoimitus (USPS ja UPS ovat saatavilla vain yhdysvaltalaisille kauppiaille). Tätä varten tarvitset Verkkomyymälä-sopimuksen.

Huomautus: Kun asiakkaasi siirtyvät kauppasi kassalle, he näkevät valitsemasi toimitustavan (tai -tavat) sekä mahdolliset toimitusmaksut tilauksen yhteenvedossa.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Napsauta Hallitse kauppaa.
  3. Napsauta sivun yläosan Asetukset-välilehteä ja napsauta sitten Toimitus.
  4. Napsauta Lisää toimitustapa.
  5. Napsauta sen toimitustavan kuvaa, jota haluat käyttää:
  6. Huomautus: Jos napsautat väärää kuvaa, voit palata takaisin napsauttamalla Etkö näe näitä? -kohtaa. Muussa tapauksessa noudata ohjeita, jotka näkyvät valitsemasi kuvan kohdalla.

(Etkö näe näitä?)
  1. Napsauta Lisää jonkin perustoimitustavan vieressä.
  2. Toimitustapa Kuvaus
    Ilmainen toimitus

Voit määrittää tilauksen minimihinnan, joka oikeuttaa ilmaiseen toimitukseen. Muista merkitä kuvaukseen keskimääräinen toimitusaika.

Kiinteä tilauskohtainen maksu

Voit veloittaa asiakkailtasi ennalta määritetyn hinnan, jotta he tietävät tarkasti, kuinka suuriksi kokonaistoimituskulut muodostuvat. Muista merkitä kuvaukseen keskimääräinen toimitusaika.

Painoon perustuva

Veloita asiakkailtasi toimituskulut toimitettavan tuotteen (tai tuotteiden) painon perusteella. Muista merkitä kuvaukseen keskimääräinen toimitusaika.

Huomautus: Jokaisen toimitustavan kohdalla voit napsauttaa kohdan Kaikki maat/alueet vierestä Muokkaa ja valita, missä toimitusmenetelmä on saatavilla. (Jos valitset Yhdysvallat, voit valita, mitkä osavaltiot kuuluvat mukaan.)
    Napsauta Kaikki maat/alueet -kohdan vierestä Muokkaa.

3. Muutoksesi tallennetaan automaattisesti, joten kun olet valmis, julkaise muutokset napsauttamalla Julkaise sivustosi.
  1. Napsauta Lisää jonkin kuljetuspalvelutoimituksen vieressä. Molempia voidaan käyttää kuljetuksiin sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Menetelmän valinta perustuu yleensä henkilökohtaisiin mieltymyksiin tai mukavuuteen, kuten siihen, että tili on jo olemassa tai että lähetyspaikka on lähistöllä.

Huomautus: USPS ja UPS ovat saatavilla vain yhdysvaltalaisille kauppiaille.

2. Toimitustapa Kuvaus
    Yhdysvaltain postilaitos (USPS)

Valitse USPS-toimitustavat, joita haluat tarjota asiakkaillesi. Jos tarvitset lisää tietoa, napsauta Lisätietoja-linkkejä. Niiden kautta pääset USPS:n aloitussivulle, jolla menetelmät on esitelty.

United Parcel Service (UPS)

Sinulla täytyy olla UPS-hakuavain, jotta voit käyttää tätä menetelmää. Voit rekisteröidä UPS-tilin hakuavaimen saamiseksi. Kun olet lisännyt hakuavaimesi, sinun kannattaa täyttää Tuki ja palvelut -kenttä ja valita Toimituslaatikot-kentässä, miten haluat pakata tuotteesi.

Huomautus: Jokaisen toimitustavan kohdalla voit napsauttaa kohdan Kaikki maat/alueet vierestä Muokkaa ja valita, missä toimitusmenetelmä on saatavilla. (Jos valitset Yhdysvallat, voit valita, mitkä osavaltiot kuuluvat mukaan.)
    Napsauta Kaikki maat/alueet -kohdan vierestä Muokkaa.

3. Muutoksesi tallennetaan automaattisesti, joten kun olet valmis, julkaise muutokset napsauttamalla Julkaise sivustosi.