Muuta toimitustapaa

The Online Store’s basic shipping methods let you offer customers three choices: free, flat rate, and weight based. For carrier calculated shipping methods — available in the U.S. only — your choices are USPS and UPS.

Huomautus: Kun asiakkaasi siirtyvät verkkomyymäläsi kassalle, he näkevät valitsemasi toimitustavan (tai -tavat) sekä mahdolliset toimitusmaksut tilauksen yhteenvedossa.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Jos olet ensimmäistä kertaa Verkkomyymälätililläsi, sinun on täytettävä Aloitus-lomake ennen tuotteittesi lisäämistä.
  3. Napsauta Aloitusoppaassa Toimitus.
  4. Huomautus: Jos olet sulkenut Aloitusoppaan, napsauta Asetukset ja sen jälkeen Toimitus.

5. Napsauta Lisää toimitustapa
  6. Napsauta sen toimitustavan kuvaa, jota haluat käyttää:
  7. Huomautus: Jos napsautat väärää kuvaa, voit palata takaisin napsauttamalla Etkö näe näitä? -kohtaa. Muussa tapauksessa noudata ohjeita, jotka näkyvät valitsemasi kuvan kohdalla.

(Etkö näe näitä?)
  1. Napsauta Lisää jonkin perustoimitustavan vieressä.
  2. Toimitustapa Kuvaus
    Ilmainen toimitus

Voit määrittää kokonaissumman, jonka jälkeen tilaukseen saa ilmaisen toimituksen. Muista merkitä kuvaukseen keskimääräinen toimitusaika.

Kiinteä tilauskohtainen maksu

Voit veloittaa asiakkailtasi ennalta määritetyn hinnan, jotta he tietävät tarkasti, kuinka suuriksi kokonaistoimituskulut muodostuvat. Muista merkitä kuvaukseen keskimääräinen toimitusaika.

Painoon perustuva

Veloita asiakkailtasi toimituskulut toimitettavan tuotteen (toimitettavien tuotteiden) painon perusteella. Muista merkitä kuvaukseen keskimääräinen toimitusaika.

Huomautus: Jokaisen toimitustavan kohdalla voit napsauttaa kohdan Kaikki maat/alueet vierestä Muokkaa ja valita, missä toimitusmenetelmä on saatavilla. (Jos valitset Yhdysvallat, voit valita, mitkä osavaltiot kuuluvat mukaan.)
    Napsauta Kaikki maat/alueet -kohdan vieressä Muokkaa.

3. Napsauta Tallenna, kun olet valmis. Muista myös Julkaise sivustosi -toiminto, jotta muutoksesi tulevat näkyviin sivustolla.
  1. Napsauta Lisää jonkin kuljetuspalvelutoimituksen vieressä. Molempia voidaan käyttää kuljetuksiin sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Menetelmän valinta perustuu yleensä henkilökohtaisiin mieltymyksiin tai mukavuuteen, kuten siihen, että tili on jo olemassa tai että lähetyspaikka on lähistöllä.
  2. Toimitustapa Kuvaus
    Yhdysvaltain postilaitos (USPS)

Valitse USPS-toimitustavat, joita haluat tarjota asiakkaillesi. Jos tarvitset lisää tietoa, napsauta Lisätietoja-linkkejä. Niiden kautta pääset USPS:n aloitussivulle, jolla kaikki menetelmät on esitelty.

United Parcel Service (UPS)

Sinulla täytyy olla UPS-hakuavain, jotta voit käyttää tätä menetelmää. Voit kirjautua sisään UPS-tilille saadaksesi hakuavaimen. Kun olet lisännyt hakuavaimesi, sinun kannattaa täyttää Tuki ja palvelut -kenttä ja valita Toimituslaatikot-kentässä, miten haluat pakata tuotteesi.

Huomautus: Jokaisen toimitustavan kohdalla voit napsauttaa kohdan Kaikki maat/alueet vierestä Muokkaa ja valita, missä toimitusmenetelmä on saatavilla. (Jos valitset Yhdysvallat, voit valita, mitkä osavaltiot kuuluvat mukaan.)
    Napsauta Kaikki maat/alueet -kohdan vieressä Muokkaa.

3. Napsauta Tallenna, kun olet valmis. Muista myös Julkaise sivustosi -toiminto, jotta muutoksesi tulevat näkyviin sivustolla.