Basic ja Pro -jälleenmyyjä (perus- ja ammattilaisjälleenmyyjä) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Muuta tuotteen asetuksia Jälleenmyyjäkaupan laajennuksessani

Vaihe 4 - Hallittu WordPress jälleenmyyjille -sarja.

Voit muuttaa tuote -asetuksiasi Jälleenmyyjäkaupan laajennuksessa, kuten luoda tarjouskoodin, muokata verkkotunnuksen hakupalkkia tai vaihtaa kaupan julkisivun valuuttaa.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -tilillesi ja avaa tuotteesi. ( Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen? )
  2. Vie hiiri jälleenmyyjäkaupan päälle ja valitse Asetukset .
    Napsauta Teemat
  3. Valitse seuraavista välilehdistä:
    • Asennus - tarkista uudet tuotteet
    • Tuote -asetukset - muuta ostoskorin tekstiä, lisää uudelleenohjaus ostoskoriin ja luo tarjouskoodi
    • Verkkotunnushakuasetukset - muuta verkkotunnuksen rekisteröinnin ja siirron asetuksia
    • Lokalisointi - aseta valuutta, markkinat ja kieli
  4. Päivitä kaupan julkisivu valitsemalla Tallenna muutokset.