Basic ja Pro -jälleenmyyjä (perus- ja ammattilaisjälleenmyyjä) Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Muuta tuotteen asetuksia Jälleenmyyjäkaupan laajennuksessani

Vaihe 4 - Hallittu WordPress jälleenmyyjille -sarja.

Voit muuttaa tuote -asetuksiasi Jälleenmyyjäkaupan laajennuksessa, kuten luoda tarjouskoodin, muokata verkkotunnuksen hakupalkkia tai vaihtaa kaupan julkisivun valuuttaa.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -tilillesi ja avaa tuotteesi. ( Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen? )
  2. Vie hiiri jälleenmyyjäkaupan päälle ja valitse Asetukset .
    Napsauta Teemat
  3. Valitse seuraavista välilehdistä:
    • Asennus - tarkista uudet tuotteet
    • Tuote -asetukset - muuta ostoskorin tekstiä, lisää uudelleenohjaus ostoskoriin ja luo tarjouskoodi
    • Verkkotunnushakuasetukset - muuta verkkotunnuksen rekisteröinnin ja siirron asetuksia
    • Lokalisointi - aseta valuutta, markkinat ja kieli
  4. Päivitä kaupan julkisivu napsauttamalla Tallenna muutokset.