No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Muuta TXT -tietuetta

TXT -tietue (lyhenne tekstitietueesta) on informatiivinen DNS -tietue, jota käytetään mielivaltaisen tekstin liittämiseen isäntään tai muuhun nimeen. TXT -tietueita käytetään yleisesti verkkotunnuksen omistajuuden, SSL -vahvistuksen ja sähköpostin lähettäjän käytäntöjen, kuten SPF -tietueiden ja DMARC -käytäntöjen, vahvistamiseen. Muuta GoDaddy -tilisi TXT -tietueita milloin tahansa.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulle valitsemalla verkkotunnuksesi.
  3. Valitse DNS-hallinta kohdasta Lisäasetukset.
  4. Valitse DNS -hallinta -sivullamuokkaa dns -lyijykynäkuvaketta lyijykynäkuvake TXT -tietueen vieressä, jota haluat muokata.
  5. Muokkaa TXT -tietueen tietoja:
    • Isäntä : TXT -tietueen isäntänimi. Jos haluat lisätä tietueen pääverkkotunnukseesi, kirjoita Isäntä -kenttään @.
    • TXT -arvo : Merkkijono, jota käytät isännän kohteena. Tämä on usein tietueen vahvistus- tai sähköpostikäytäntöteksti.
    • TTL: Kuinka pitkäksi aikaa palvelin tallentaa tiedot välimuistiin. Oletusasetus on 1 tunti.
  6. Tallenna muutoksesi valitsemalla Tallenna.

Muutosten tuleminen voimaan maailmanlaajuisesti voi kestää 48 tuntia.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

• TXT-tietueiden enimmäismerkkiraja on 1024, ja vain UTF-8-merkkejä tuetaan.
  • Poista tai lisää TXT -tietue milloin tahansa.