Kotisivukone Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Muuta verkkosivustoni sivun nimeä ja asetuksia

Kun rakennat sivustoasi tai järjestät sen uudelleen, sinun on ehkä muutettava joidenkin sivujen nimiä, jotta niiden sisältö tunnistetaan paremmin vierailijoillesi. Haluat ehkä myös muuttaa näkyvyyden asetuksia navigoinnissa tai olla yksityinen sivu .

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Website Builder ja avaa sivustosi valitsemalla Hallitse verkkosivustosi vierestä.
  3. Avaa kotisivukone valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa .
  4. Siirrä hiiren osoitin Sivuston navigoinnissa muutettavan sivun päälle ja valitsesivun asetusten rataskuvake Asetukset -valikko. Valitse mobiilisovelluksessa Pages ja valitse sittenpystysuora kolmen pisteen kebab-valikko valikossa.
  5. Valitse Sivuasetukset .

Huomautus: Jos muutat avattavan valikon asetuksia, siinä lukee Valikkoasetukset . Tässä voit lisätä sivuja tyhjään valikkoon.

Näyttökuva sivun asetusvalikosta
  6. Päivitä sivusi otsikko . Pidä siirtymispalkkisi yksinkertaisena lyhyillä ja selkeillä sivujen nimillä.
  7. Valitse sopivat kytkimet. Uusi sivusi voidaan lisätä sekä otsikkoon että alatunnisteeseen, jos haluat (tai kumpi ei "piilota" sivua). Jos sivusi ei näy navigointipaneelissa, voit silti luoda linkin muille sivuille tai lähettää suoran linkin muille.
    • Show in Navigation (Näytä navigoinnissa) näyttää sen näkyvän ylätunnisteiden ylätunnisteiden kohdalla.
    • Alatunniste näyttää linkin sivulle jokaisen sivun alaosassa.
    • Yksityiset sivut ovat kuin tavallisia sivuja, paitsi että ne näkyvät vain jäsenille. Mikä tahansa sivu paitsi kotisivusi voi olla yksityinen sivu. Lue lisää yksityisten sivujen hallinnasta.
  8. Kun olet valmis, valitse Valmis . Jos et tehnyt mitään muutoksia ja haluat poistua, valitse Verkkosivusto .
  9. Muutoksesi tallennetaan automaattisesti. Käyttää Esikatselu nähdäksesi tulokset ja kun olet valmis julkaisemaan muutokset julkisesti, julkaise sivustosi .