No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Muuta verkkosovelluspalomuurin (WAF) SSL -tilaa

Jos verkkosivustollasi on käytössä SSL -varmenne ja otat käyttöön verkkosovelluspalomuurin (WAF), sinun on joskus säädettävä SSL -tilaa, jotta verkkosivustosi toimii oikein.

1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Valitse Sivustosuojaus ja varmuuskopioinnit -osiosta Hallitse sen Sivustosuojauksen tilin vierestä, jota haluat hallita.
  3. Valitse navigointivalikosta Palomuuri .
    Palomuuri
  4. Valitse verkkosivustosi kortilla SSLasetukset valikossa.
    rataskuvake ja sitten SSL
  5. Vieritä alas SSL -tilaan . Valitse verkkosivustollesi sopiva SSL -tila ja valitse sitten Tallenna .
    • Täysi HTTPS - Tämä on ensisijainen tapa suojata sivustosi, mutta se edellyttää, että asennat SSL -varmenteen isännöintipalvelimeesi. Tämä suojaa täysin liikenteen asiakkailtasi palomuurimme sivustoosi.
    • Osittainen HTTPS - Jos verkkosivustollesi ei ole asennettu SSL -varmennetta, välityspalvelin toimii puolestasi. Tämä auttaa ehkäisemään Man in the Middle (MitM) -hyökkäyksiä suojaamalla asiakkaittesi ja palomuurimme välisen osan liikenteestäsi.