Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Muuta Windows -verkkohotellitilin oletus-/indeksitiedostoa

Windows -verkkohotellitilisi oletustiedosto näkyy, kun kävijät siirtyvät sivustollesi. Useimmille ihmisille tämä on heidän sivustonsa "kotisivu". Kotisivun todellinen tiedostonimi on samanlainen kuin "index.htm" tai "default.htm" sen mukaan, miten olet luonut sivustosi.

Jos kotisivusi ei näy, kun selaat verkkotunnustasi, varmista, että Plesk tietää, mitä tiedostoa etsit ensin . Näin pääset Pleskiin ja määrität sen.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Alla Web Hosting vieressä Windows Hosting tilin, jota haluat käyttää, valitse Hallinta.
  3. Valitse Plesk -hallinta .
  4. Valitse Virtuaalihakemistot .
  5. Valitse Hakemiston ominaisuudet .
  6. Asiakirjat -osiossa, Asiakirjojen oletushakujärjestys -kohdan alla oleva luettelo näyttää oletus-/hakemistotiedostojen nimet, joita Plesk etsii, siinä järjestyksessä kuin Plesk etsii niitä. Jos siis verkkosivustosi aloitussivun nimi on Default.aspx , haluat tiedoston olevan luettelon yläosassa.
    plesk oletusasiakirjojen haku tilausluettelo
  7. Muuta Default asiakirjojen hakujärjestys -luettelossa niiden tiedostojen nimien järjestystä, jotka näkyvät tai anna uusi tiedostonimi, jota haluat käyttää. Jos verkkosivustosi aloitussivulle annetaan esimerkiksi nimi Default.htm , valitse Default.htm luettelosta ja valitse sitten Ylös useita kertoja, kunnes Default.htm on luettelon yläosassa.
  8. Napsauta sivun alaosassa OK .