MX-tietueen lisääminen

Määritä MX-tietueesi (Mail Exchanger) omaan DNS-vyöhyketiedostoosi, jotta voit muodostaa yhteyden sähköpostipalveluusi, kuten Googlen sähköpostiin tai Microsoft 365:een. Lisäämme sinulle tarvittavat MX-tietueet, jos verkkotunnuksesi käyttää GoDaddy-nimipalvelimia ja GoDaddy vastaa sähköpostipalvelustasi. Uusien MX-tietueiden lisääminen saattaa häiritä nykyisen sähköpostipalvelusi MX-tietueita.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulle valitsemalla verkkotunnuksesi.
  3. Valitse DNS-hallinta kohdasta Lisäasetukset.
  4. Valitse tietuetaulukosta Lisää.
  5. Valitse Tyyppi-kohdasta MX.

Huomautus: Verkkotunnus voi käyttää vain yhtä sähköpostipalvelua kerrallaan. Voit esimerkiksi käyttää Microsoft 365 -palvelua tai Googlen sähköpostia verkkotunnuksessa, mutta et voi käyttää molempia sähköpostipalveluita samassa verkkotunnuksessa.

6. MX-tietueesi tietojen syöttäminen:
    • Isäntä: Verkkotunnus tai aliverkkotunnus MX-tietueelle. Useimmissa postipalvelimissa isännälle on käytössä @, mutta voit myös käyttää aliverkkotunnusta, kuten www tai mail.
    • Osoittaa kohteeseen: Postipalvelimen osoite, kuten smtp.secureserver.net.
    • Prioriteetti: Tietueen arviointi- ja käyttöjärjestys. Alemmat prioriteetit luetaan ennen korkeampia prioriteetteja.
    • TTL: Kuinka pitkäksi aikaa palvelin tallentaa tiedot välimuistiin. Oletusasetus on 1 tunti.
  7. Tallenna uusi MX-tietue valitsemalla Tallenna.

Muutosten tuleminen voimaan maailmanlaajuisesti voi kestää 48 tuntia.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

• Vahvista, että MX-tietueesi on määritetty oikein lähettämällä itsellesi testisähköpostiviesti. Muista, että DNS-muutosten tuleminen voimaan saattaa kestää jopa 48 tuntia.
  • Tarvitseeko sinun tehdä muutoksia MX-tietueisiisi? Tee tarvitsemasi muokkaukset milloin tahansa.