MX-tietueen lisääminen

Lisää MX (Mail Exchanger) -tietueita omaan DNS-vyöhyketiedostoosi verkkotunnuksesi käyttäessä GoDaddy-nimipalvelimia . MX-tietueet muodostavat yhteyden sähköpostipalveluusi, kuten Gmail tai Microsoft 365. Lisäämme MX-tietueet automaattisesti, kun verkkotunnuksesi käyttää GoDaddy-nimipalvelimia ja -sähköpostia. Uusien MX-tietueiden lisääminen saattaa vaikuttaa nykyisen sähköpostipalvelusi MX-tietueisiin.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulle valitsemalla verkkotunnuksesi.
    valitse verkkotunnus
  3. Käytä vyöhyketiedostoasi valitsemalla DNS-hallinta.
  4. Lisää uusi tietue valitsemalla Lisää.
    valitse lisää uusi tietue
  5. Valitse MX-vaihtoehto Tyyppi-valikosta. Verkkotunnus voi käyttää vain yhtä sähköpostipalvelua kerrallaan. Voit esimerkiksi käyttää Microsoft 365 -palvelua tai Gmail-sähköpostia verkkotunnuksessa, mutta et voi käyttää molempia sähköpostipalveluita samassa verkkotunnuksessa.
  6. MX-tietueesi tietojen syöttäminen:
    • Nimi: Verkkotunnus tai aliverkkotunnus MX-tietueelle. Käytä @-merkkiä sähköpostin toimittamiseksi juuriverkkotunnukseesi, tai käytä aliverkkotunnusta, kuten www tai mail.
    • Prioriteetti: Tietueen arviointi- ja käyttöjärjestys. Alemmat prioriteetit luetaan ennen korkeampia prioriteetteja.
    • Arvo: Postipalvelimen osoite, kuten smtp.secureserver.net.
    • TTL: Kuinka pitkäksi aikaa palvelin tallentaa tiedot välimuistiin. Oletusasetus on 1 tunti.
  7. Tallenna uusi MX-tietue valitsemalla Lisää tietue.

Useimmat DNS -päivitykset tulevat voimaan tunnin sisällä, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

• Vahvista, että MX-tietueesi on määritetty oikein lähettämällä itsellesi testisähköpostiviesti. Muista, että DNS-muutosten tuleminen voimaan saattaa kestää jopa 48 tuntia.
  • Tarvitseeko sinun muuttaa MX-tietueitasi? Tee tarvitsemasi muokkaukset milloin tahansa.