MX-tietueen muuttaminen

Voit muokata MX-tietueitasi (Mail Exchanger) DNS-vyöhykkeessäsi milloin tahansa. Muutosten tekeminen MX-tietueisiisi saattaa keskeyttää sähköpostipalvelusi toiminnan tilapäisesti.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulle valitsemalla verkkotunnuksesi.
  3. Valitse DNS-hallinta kohdasta Lisäasetukset.
  4. Valitse DNS-hallinta-sivulla kynäkuvake dns-muokkauksen kynäkuvake sen MX-tietueen vierestä, jota haluat muokata.

Huomautus: Verkkotunnus voi käyttää vain yhtä sähköpostipalvelua kerrallaan. Voit esimerkiksi käyttää Microsoft 365 -palvelua tai Googlen sähköpostia verkkotunnuksessa, mutta et voi käyttää molempia sähköpostipalveluita samassa verkkotunnuksessa.

5. MX-tietueesi tietojen muokkaaminen:
    • Isäntä: Verkkotunnus tai aliverkkotunnus MX-tietueelle. Useimmissa postipalvelimissa isännälle on käytössä @, mutta voit myös käyttää aliverkkotunnusta, kuten www tai mail.
    • Osoittaa kohteeseen: Postipalvelimen osoite, kuten smtp.secureserver.net.
    • Prioriteetti: Tietueen arviointi- ja käyttöjärjestys. Alemmat prioriteetit luetaan ennen korkeampia prioriteetteja.
    • TTL: Kuinka pitkäksi aikaa palvelin tallentaa tiedot välimuistiin. Oletusasetus on 1 tunti.
  6. Tallenna muutoksesi valitsemalla Tallenna.

Muutosten tuleminen voimaan maailmanlaajuisesti voi kestää 48 tuntia.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

• Vahvista, että MX-tietueesi on määritetty oikein lähettämällä itsellesi testisähköpostiviesti. Muista, että DNS-muutosten tuleminen voimaan saattaa kestää jopa 48 tuntia.
  • Poista tai lisää MX-tietue milloin tahansa.