MX-tietueiden tarkistaminen työtilan hallintakeskuksessa

Useat seikat voivat vaikuttaa sähköpostin lähetykseen ja vastaanottamiseen. MX-tietueet kuuluvat tällaisiin seikkoihin. Sinulla on oltava oikeat MX-tietueet saadaksesi sähköpostisi.

Voit tarkistaa MX-tietueidesi oikeat asetukset työtilan hallintakeskuksesta. Jos nykyiset asetuksesi ovat virheelliset, annamme sinulle oikeat asetukset POP- tai IMAP-sähköpostitiliäsi varten.

Lue lisätietoja MX-tietueiden lisäämisestä ja muokkaamisesta artikkelista DNS-hallinta . Jos käytät sähköpostikeskusta, lue artikkeli

. Jos saat MX-virheitä koskevan hälytyksen, katso Miksi sähköpostitilini tilana on "Odottaa asetusta: MX-virhe"?

MX-tietueiden tarkistaminen

1. Kirjaudu sisään Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Sähköposti.
  3. Valitse muutettavan tilin kohdalla Käynnistä.
  4. Valitse Työkalut-valikosta kohta Palvelimen asetukset. Näkyviin tulevat MX-tietueesi.

HUOMAUTUS: Kaikkien verkkotunnuksen MX-tietueeseen tehtyjen muutosten voimaantulo voi kestää enimmillään 48 tuntia.