Sähköpostini oli määritetty valmiiksi. Mitä seuraavaksi?

Teit sen! Vain muutamassa vaiheessa sähköpostisi on valmiina. Olet liittänyt sähköpostiosoitteesi verkkotunnukseesi, lisännyt palautussähköpostin ja määrittänyt käyttöoikeuden laitteellesi.

OK, mutta mitä teet seuraavaksi ...? Olemme saaneet sinut - käytä pika -aloitusoppaamme Microsoft 365 -tilisi tutkimiseen tai alla oleviin suositeltuihin tehtäviimme.

Tutustu suositeltuihin tehtäviimme

Sähköpostillasi on paljon enemmän . Kun olet määrittänyt sähköpostinsa, olemme huomanneet, että asiakkaat täyttävät yleensä seuraavat:

Lataa Office -sovellukset

Jos olet ostanut Business Essentials- tai Business Professional Microsoft 365 -paketin ( vertaa Microsoft 365 -sopimuksia ), hanki Office -sovellukset puhelimeesi ja tietokoneellesi:

Olemme innoissamme siitä, mitä teet seuraavaksi! Ja jos joskus jää jumiin, meidän GoDaddy -oppaat ovat auttaa sinua. Olemme täällä jokaisen askeleen ajan.