Sähköpostini oli määritetty valmiiksi. Mitä seuraavaksi?

Onnittelut! Olet luonut sähköpostiosoitteesi, lisännyt palautussähköpostin ja määrittänyt sähköpostiosoitteesi puhelimeesi tai tietokoneeseesi. Sähköpostisi on nyt määritetty ja käyttövalmis. Näin voit tehdä seuraavaksi!

Saat lisää vinkkejä tilisi käyttöön tutustumalla Microsoft 365 -pikaoppaaseemme .

Suositeltavat tehtävät

Tässä on mainittu muutamia asioita, joita muut asiakkaat tekevät sen jälkeen kun sähköpostitili on otettu käyttöön.

Ota kaikki irti Microsoft 365: stä

Jos ostit Business Essentials- tai Business Professional Microsoft 365 -paketin, voit käyttää muita Microsoft 365 -sovelluksia puhelimeesi ja tietokoneellesi. Arvostelu Microsoft 365 -sopimusvaihtoehdot .