Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Luo MySQL/MS-SQL-tietokantoja Windows-verkkohotellissa

Pleskissä voit luoda MySQL- tai MSSQL -tietokantoja verkkohotellitilillesi verkkosivustojesi käyttöön.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -palveluun tuotesivulle .
  2. Valitse Verkkohotelli . Valitse sitten Hallitse sen verkkohotellitilin vierestä, jota haluat käyttää.
  3. Valitse Plesk -hallinta .
  4. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Tietokannat .
  5. Valitse Lisää uusi tietokanta .
  6. Anna tietokannan nimi , valitse palvelin avattavasta Tietokantapalvelin -luettelosta ja valitse sitten sivusto Aiheeseen liittyvät sivustot -valikosta.
  7. Anna tietokannan käyttäjänimi ja kirjoita sitten salasana Salasana- ja Vahvista salasana -tekstikenttiin.
  8. (Valinnainen) Valitse valintaruutu, jos haluat antaa tietokantasi käyttäjälle pääsyn kaikkiin valitun tilauksen tietokantoihin.
  9. Valitse OK .

Menestysviesti vahvistaa, että tietokanta ja tietokannan käyttäjä on luotu. Jos sinun on luotava lisää käyttäjiä, valitse Käyttäjien hallinta ja valitse sitten Lisää uusi tietokannan käyttäjä .

Huomautus: Kukin tietokannan käyttäjä voi käyttää vain yhtä tietokantatyyppiä. Voit kuitenkin luoda käyttäjiä samalla nimellä kullekin tietokantatyypille.

Lisätietoja

• Tarkastele Windows -verkkohotellini tietokantatietoja