Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

MySQL- tai MS SQL-tietokantojen luominen

Voit luoda MySQL tai MSSQL-tietokantoja verkkohotellitilillesi verkkosivustosi käyttöön.

Parallels Plesk Panel -paneelissa voit luoda tietokantoja ja sen jälkeen joko luoda tietokannalle uusia käyttäjiä tai myöntää olemassa oleville käyttäjille käyttöoikeuksia.

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).
  3. Valitse sen verkkohotellitilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Siirry Sivustot ja verkkotunnukset -välilehteen.
  5. Napsauta Tietokannat.
  6. Valitse Lisää uusi tietokanta.
  7. Täytä Tietokannan nimi- ja tyyppi-kentät ja napsauta sitten OK.
  8. Valitse Luo uusi tietokannan käyttäjä, jos haluat luoda uuden käyttäjän tätä tietokantaa varten, ja määritä käyttäjänimi ja salasana. Poista muussa tapauksessa tämän vaihtoehdon valinta.
  9. Valitse OK.

Jos sinun on luotava lisää käyttäjiä, siirry Käyttäjät-välilehteen ja valitse Luo uusi tietokannan käyttäjä.

HUOMAUTUS: Kukin tietokannan käyttäjä voi käyttää vain yhtä tietokantatyyppiä. Voit kuitenkin luoda samalla nimellä käyttäjiä kullekin tietokantatyypille.