MySQL-tietokannan palauttaminen toisesta verkkohotellista

Voit palauttaa MySQL-tietokantoja, jotka olet luonut jonkin toisen yrityksen verkkohotellissa. Jotta voit näin tehdä, sinun pitää saada SQL-tiedosto, jota haluat käyttää, toisesta verkkohotelliyrityksestä. Sen jälkeen kun sinulla on tämä tiedosto:

1. Luo uusi MySQL-tietokanta (Web ja Klassikko / cPanel / Plesk).
  2. Tuo uuteen luomaasi tietokantaan olemassa oleva SQL-tiedostosi (lisätietoja).