MySQL -tietokannan vieminen cPanelissa

Jos tarvitset varmuuskopion sivustosi tietokannasta, voit viedä sen cPaneliin käyttäen ohjattua varmuuskopiointityökalua.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -palveluun tuotesivulle .
  2. Valitse Verkkohotelli . Valitse sitten Hallitse sen Linux -verkkohotellitilin vierestä, jota haluat käyttää.
    napsauta Hallitse
  3. Valitse webhotellitilin koontinäytössä cPanel -hallinta.
  4. Valitse cPanelin aloitussivun Tiedostot -osiosta Ohjattu varmuuskopiointitoiminto .
  5. Valitse Varmuuskopioi .
  6. Valitse Valitse osittainen varmuuskopiointi -kohdasta MySQL -tietokannat .
  7. Aloita lataus valitsemalla tietokanta.

Tietokanta ladataan automaattisesti paikalliseen tietokoneeseesi.

Huomautus: Tämä menetelmä vie tietokannan .sql.gz -tiedostomuodossa. Jos tarvitset .sql -muodon, sinun on purettava tiedosto pakkauksesta. Jos sinulla ei ole sovellusta, joka purkaa .gz -tiedostot pakkauksesta, voit ladata tiedoston Tiedostonhallintaan , purkaa sen siellä ja ladata sen .sql -muodossa.