MySQL-tietokantojen luominen

Voit luoda MySQL-tietokantoja verkkohotellitilillesi verkkosivustosi käyttöön.

Tietokannan määritys sivustoasi varten

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).
  3. Valitse sen verkkohotellitilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Napsauta Tietokannat-osiossa Ohjattu MySQL-tietokantatoiminto.
  5. Anna Uusi tietokanta -kentässä nimi tietokannallesi ja napsauta sitten Seuraava vaihe.
  6. Täytä Käyttäjänimi, Salasana ja Salasana (uudelleen) -kentät ja napsauta sitten Luo käyttäjä.
  7. Valitse käyttäjälle myönnettävät valtuudet ja napsauta sitten Seuraava vaihe.