MySQL -tietokantojen tuominen SSH: n kautta

Palvelimilla, joilla ei ole ohjauspaneelia (kuten cPanel tai Plesk), ei ole phpMyAdminia asennettuna. Jos haluat hallita tietokantoja ilman ohjauspaneelia, sinun on käytettävä SSH -komentoriviä .SQL -varmuuskopiotiedostojen tuomiseen.

1. Avaa .SQL -tiedosto tekstieditorissa varmistaaksesi, että se on muotoiltu käyttämään oikeaa tietokantaa. Yläosassa pitäisi olla käyttötietokomento , ja sen pitäisi viitata tietokantaan, joka vastaanottaa tuotuja tietoja. Jos tätä komentoa ei sisällytetä, voit lisätä tai käyttää sitä, kun kirjaudut sisään MySQL: ään.
  2. Kirjaudu sisään SSH: hen pääkäyttäjänä. Jos et tiedä, miten tehdä tämä, katso
  3. Kirjaudu sisään MySQL: ään kirjoittamalla mysql -u käyttäjänimi -p , jossa käyttäjänimi on tietokantasi käyttäjänimi.
  4. Kun näet kohdan Anna salasana :, anna salasana tälle MySQL -käyttäjälle.
  5. Jos et sisällyttänyt use database -komentoa .SQL -tiedostoon, valitse tuonnin kohdetietokanta. Tee tämä kirjoittamalla use database_name; ja paina sitten Enter -painiketta.
  6. Kirjoita SOURCE /path/to/sql/file.sql ja paina sitten Enter -painiketta.
  7. Tarkkaile käynnissä olevaa tuontilokia virheiden varalta.
  8. Vahvistaaksesi, että tiedot on tuotu oikein, kirjoita show taulukot; ja paina sitten Enter -painiketta.
  9. Tyyppi select * from table ; ja paina sitten Enter -painiketta. Tuodut MySQL -tietokantataulukot näkyvät.