No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

MySQL -tietokantojen tuominen SSH: n kautta

Palvelimilla, joilla ei ole ohjauspaneelia (kuten cPanel tai Plesk), ei ole phpMyAdminia asennettuna. Jos haluat hallita tietokantoja ilman ohjauspaneelia, sinun on käytettävä SSH -komentoriviä .SQL -varmuuskopiotiedostojen tuomiseen.

1. Avaa .SQL -tiedosto tekstieditorissa varmistaaksesi, että se on muotoiltu käyttämään oikeaa tietokantaa. Yläosassa pitäisi olla käyttötietokomento , ja sen pitäisi viitata tietokantaan, joka vastaanottaa tuotuja tietoja. Jos tätä komentoa ei sisällytetä, voit lisätä tai käyttää sitä, kun kirjaudut sisään MySQL: ään.
  2. Kirjaudu sisään SSH: hen pääkäyttäjänä. Jos et tiedä, miten tehdä tämä, katso
  3. Kirjaudu sisään MySQL: ään kirjoittamalla mysql -u käyttäjänimi -p , jossa käyttäjänimi on tietokantasi käyttäjänimi.
  4. Kun näet kohdan Anna salasana :, anna salasana tälle MySQL -käyttäjälle.
  5. Jos et sisällyttänyt use database -komentoa .SQL -tiedostoon, valitse tuonnin kohdetietokanta. Tee tämä kirjoittamalla use database_name; ja paina sitten Enter -painiketta.
  6. Kirjoita SOURCE /path/to/sql/file.sql ja paina sitten Enter -painiketta.
  7. Tarkkaile käynnissä olevaa tuontilokia virheiden varalta.
  8. Vahvistaaksesi, että tiedot on tuotu oikein, kirjoita show taulukot; ja paina sitten Enter -painiketta.
  9. Tyyppi select * from table ; ja paina sitten Enter -painiketta. Tuodut MySQL -tietokantataulukot näkyvät.