MySQL-tietokantojen vieminen

Voit viedä MySQL-tietokannan sisällön kahdella eri tavalla. Voit viedä tiedostoon koko tietokannan tai valitsemasi taulukot.

Koko tietokannan vieminen

1. Avaa tietokantasi phpMyAdminin kautta (Verkkohotelli ja Klassikko / cPanel / Plesk).
  2. Siirry phpMyAdmin-sivulla MySQL-kohtaan ja napsauta Export (Vie).
  3. Valitse vietävä tietokanta Export-kentässä (Vie), joka sijaitsee View Dump -paneelin (Näytä vedos) vasemmalla puolella.
  4. Valitse haluamasi asetukset SQL options -paneelissa (SQL-asetukset). Valitse Save as file -ruutu (Tallenna tiedostona) ja nimeä tiedosto.
  5. Kun olet tyytyväinen asetuksiin, napsauta Go-painiketta (Suorita). Sinua kehotetaan lataamaan tiedosto.

Huomautus: Verkkohotelli- ja Klassikko-tilit eivät tue tietokantojen pakkausta. Minkä tyyppinen webhotellitili minulla on?

Tietokantasi on nyt viety.

Tiettyjen tietokannan taulukoiden vieminen

1. Avaa tietokantasi phpMyAdminin kautta. Saat lisätietoja täältä:
    .
  2. Napsauta MySQL-kohdassa Databases-kuvaketta (Tietokannat).
  3. Napsauta tietokantaa, jonka sisältämiä taulukoita haluat viedä.
  4. Napsauta Export-välilehteä (Vie).
  5. Valitse vietävät taulukot Export-kentässä (Vie), joka sijaitsee View Dump -paneelin (Näytä vedos) vasemmalla puolella. Voit valita useita taulukoita käyttämällä CTRL-näppäintä.
  6. Valitse haluamasi asetukset SQL options -paneelissa (SQL-asetukset). Valitse Save as file -ruutu (Tallenna tiedostona) ja nimeä tiedosto.
  7. Kun olet tyytyväinen asetuksiin, napsauta Go-painiketta (Suorita). Sinua kehotetaan lataamaan tiedosto.

Huomautus: Verkkohotellitilimme eivät tue pakkauksen käyttöä.

Valitsemasi taulukot on nyt viety.