MySQL-tietokantojen vieminen

Vie koko MySQL-tietokanta tai vie tietokannan valitut taulukot tiedostoon ja lataa se tietokoneeseesi noudattamalla näitä vaiheita.

1. Avaa tietokantasi phpMyAdminin kautta: Verkkohotelli ja Klassikko | cPanel | Plesk
  2. Valitse phpMyAdmin-aloitussivulla tietokanta, jonka haluat viedä.
    valitse vietävä tietokanta
  3. Valitse sivun yläreunan välilehdistä Vie.
    napsauta vie-välilehteä
  4. Jatka seuraavaan vaiheeseen, jos haluat viedä koko tietokannan.

Jos haluat viedä tietokannasta vain tietyt taulukot, valitse kohdan Vientimenetelmä alta Mukautettu – näytä kaikki mahdolliset vaihtoehdot, ja valitse Taulukot-luettelosta vain ne taulukot, jotka haluat viedä. Jätä kaikki vaihtoehdot oletusarvoihinsa.

5. Napsauta OK. Sinua kehotetaan avaamaan tai tallentamaan tiedosto.
  6. Napsauta OK. Tietokanta tai tietokannan taulukko viedään SQL-tiedostona.