Myy verkkotunnukseni GoDaddyn myytävänä olevalla luettelolla

Listaa myytävät verkkotunnuksesi käyttämällä GoDaddy -yrityksen List of Sale (LFS) -verkkotunnuspalvelua . Verkkotunnuksesi näytetään myytävänä yhdessä yli sadalla suosituimmalla rekisterinpitäjällä ja jälleenmyyjäsivustolla. Jos verkkotunnuksessasi on käytössä Ownership Protection, sinun on alennettava suojauspakettisi arvoa ennen verkkotunnuksen lisäämistä luetteloon. Et voi listata verkkotunnustasi, jos se on rekisteröity tai siirretty viimeisen 60 päivän aikana tai jos 60 päivän siirtolukko on käytössä rekisteröijän vaihdon jälkeen.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Varmista, että olet Yksinkertainen luettelonäkymä, valitsemalla kuvake verkkotunnuksen hakupalkin vierestä.
    verkkotunnusluettelopalvelu vaihtoehto valikosta
  3. Valitse Myytävänä oleva luettelo listattavan verkkotunnuksen vierestä.

Huomautus: Tarvitseeko sinun listata useita verkkotunnuksia? Valitse verkkotunnuksesi massanäkymällä . Valitse sitten verkkotunnusluettelosi yläpuolelta Lista myytävänä ja seuraa näytöllä näkyviä kehotteita.

4. Valitse Aloita .
  5. Anna listautumishinta ja valitse sitten Seuraava . Voit asettaa oman hinnan tai käyttää arvioitua hintaa.
  6. Valitse valintaruutu, jos haluat korvata nykyisen verkkosivustosi Myytävänä -aloitussivulla ja valitse sitten Seuraava .
  7. Listaa verkkotunnuksesi valitsemalla Julkaise ilmoitukset. Luomme sinulle Afternic -tilin käyttämällä GoDaddy -tilisi tietoja. Tai jos sinulla on jo tili, valitse Kirjaudu sisään ja anna Afternic -tilisi tunnistetiedot.
  8. Vahvista, että verkkotunnuksesi on lähetetty listattavaksi, ja valitse sitten Listing Manager, jos haluat tarkastella listauksiasi. Tai sulje ikkuna valitsemalla Sulje.

Lähetämme sinulle sähköpostiviestin, jossa on tietoja seuraavasta.

Tähän liittyvä vaihe

• Varmista, että olet täyttänyt maksuprofiilisi Afternicilla, jotta vältät viivästykset maksusi käsittelyssä.
  • Tarkastele ja muokkaa tilisi verkkotunnustietoja.