Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Myyntipaikat

Vaihe 2 WooCommerce -toiminnon määrittämiseksi Ohjatulla Onboarding Wizard -sarjalla.

Vaihtoehdot, jotka koskevat myymälän toimitusmenetelmän kannalta olennaista ohjatun toiminnon käyttöönoton aikana

Nyt kun olet lisännyt kaupan perustiedot, jatketaan tuotteidesi myyntipaikan lisäämistä. Tällöin sinun tulee lisätä maa (tai maat), jossa aiot myydä tuotteitasi. Tämä on tärkeä vaihe, koska jossakin ulkopuolisessa maassa asuvat asiakkaat eivät voi tehdä tilausta kaupassasi. .

Huomautus: Jos poistut ohjatusta käyttöönotosta ennen sen suorittamista loppuun (esim. Selaimen välilehti tai ikkuna on suljettu, napsautat X -painiketta ponnahdusikkunan oikeassa yläkulmassa jne.), Voit jatkaa kohdasta, johon pysäytit napsauttamalla sivun yläosan Jatka käyttöönottoa -painikkeessa, kun olet valmis.

Tässä vaiheessa voit valita joko kaikki maat (kansainväliset asiakkaat) tai tietyt maat/alueet. Jos valitset jälkimmäisen, varmista, että määrität, missä maissa/alueilla olet kiinnostunut myymään tuotteita. Ennen myyntipaikkojen valintaa on tärkeää ottaa huomioon kansainvälisten asiakkaiden toimitustarpeet ja kustannukset.

Jos et ole vielä valmis määrittämään myyntisijaintejasi, voit ohittaa tämän vaiheen ja täyttää nämä tiedot myöhemmin siirtymällä WooCommerce > Asetukset > Yleiset -sivulle sivustosi hallintapaneelissa.

Kun olet valmis, voit jatkaa napsauttamalla Jatka -painiketta tai tehdä muutoksia Takaisin -painikkeeseen.