Näytä CashParking -raporttini

Vaihe 4 CashParking® -aloitussarjassa .

Tarkastele ja tallenna CashParking® -tilisi raportteja verkkotunnusten suorituskyvystä.

1. Mene GoDaddy tuotesivulla
  2. Vieritä alas ja valitse verkkotunnustuotteiden osio laajentaaksesi sitä.
  3. Valitse Hallitse sen CashParking® -tilin vierestä, jota käytät.
  4. Valitse CashParking® ylävalikkovaihtoehdoista.
  5. Valitse Raportit ja sitten uudelleen Raportit.
  6. Suodata näkymäsi vasemmalla olevilla hakuvaihtoehdoilla tai säädä ajanjaksoa verkkotunnusluettelosi yläpuolella.
  7. Tarkista kaikkien CashParking® -verkkotunnustesi tiedot:
    • Tuotto : CashParking® -palvelun kautta tuotettu kokonaistuotto valitulla aikavälillä pyöristettynä kahteen desimaaliin.
    • Ponnahdusikkunat : Pop-Under-mainokset näkyvät erillisessä ikkunassa aktiivisen selainikkunan alla. Tätä tuloa ei tällä hetkellä tueta, joten raporttisi näyttää aina nollatulon.
    • Napsautukset : Kuinka monta kertaa kävijät napsauttivat CashParking® -sivulla näytettyjä mainoksia.
    • Näyttökerrat : Niiden kertojen määrä, jolloin kävijät ovat nähneet CashParking® -sivusi mainoksia, mutta eivät välttämättä napsauttaneet niitä.
    • US Imp : Kuinka monta kertaa Yhdysvalloista tulevat kävijät ovat nähneet CashParking® -sivusi mainoksia, mutta eivät välttämättä napsauttaneet niitä.
    • CPC (napsautuskohtainen hinta) : Summa, jonka mainontakumppanimme maksoivat joka kerta, kun kävijä napsautti mainosta CashParking® -sivulla.
    • RPM (Revenue per Mil) (Keskimääräinen tuotto), joka syntyy jokaisesta 1000 mainoksen näyttökerrasta CashParking® -sivulla (Tulot/Näyttökerrat x 1000 = Kierrätyskohtainen tulos).
    • CTR (Click Through Rate) : Suhteellinen määrä kertoja, jolloin CashParking® -sivullasi kävijät napsauttivat näytettyjä mainoksia (Napsautukset/Näyttökerrat x 100 = Napsautussuhde).
  8. Tarkastele tietyn verkkotunnuksen tietoja valitsemalla kyseisen verkkotunnuksen suoraan. Katso Raportit -otsikon alta kohtaa Liikennetilastot tai Liikenteen analyysi.
  9. Vie raporttitietosi CSV -tiedosto valitsemalla verkkotunnusluettelon yläpuolelta Vie.
  10. Tallenna raporttisi tarkistettavaksi myöhemmin valitsemalla verkkotunnusluettelosi yläpuolelta Tallenna.
  11. Lisätietoja

• Poista tallennettu raportti siirtymällä kohtaan Raportit > Tallennetut raportit , valitsemalla poistettavan raportin vieressä oleva valintaruutu ja valitsemalla sitten Poista > OK .