No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Näytä CashParking -raporttini

Vaihe 4 CashParking® -aloitussarjassa .

Tarkastele ja tallenna CashParking® -tilisi raportteja verkkotunnusten suorituskyvystä.

1. Mene GoDaddy tuotesivulla
  2. Vieritä alas ja valitse verkkotunnustuotteiden osio laajentaaksesi sitä.
  3. Valitse Hallitse sen CashParking® -tilin vierestä, jota käytät.
  4. Valitse CashParking® ylävalikkovaihtoehdoista.
  5. Valitse Raportit ja sitten uudelleen Raportit.
  6. Suodata näkymäsi vasemmalla olevilla hakuvaihtoehdoilla tai säädä ajanjaksoa verkkotunnusluettelosi yläpuolella.
  7. Tarkista kaikkien CashParking® -verkkotunnustesi tiedot:
    • Tuotto : CashParking® -palvelun kautta tuotettu kokonaistuotto valitulla aikavälillä pyöristettynä kahteen desimaaliin.
    • Ponnahdusikkunat : Pop-Under-mainokset näkyvät erillisessä ikkunassa aktiivisen selainikkunan alla. Tätä tuloa ei tällä hetkellä tueta, joten raporttisi näyttää aina nollatulon.
    • Napsautukset : Kuinka monta kertaa kävijät napsauttivat CashParking® -sivulla näytettyjä mainoksia.
    • Näyttökerrat : Niiden kertojen määrä, jolloin kävijät ovat nähneet CashParking® -sivusi mainoksia, mutta eivät välttämättä napsauttaneet niitä.
    • US Imp : Kuinka monta kertaa Yhdysvalloista tulevat kävijät ovat nähneet CashParking® -sivusi mainoksia, mutta eivät välttämättä napsauttaneet niitä.
    • CPC (napsautuskohtainen hinta) : Summa, jonka mainontakumppanimme maksoivat joka kerta, kun kävijä napsautti mainosta CashParking® -sivulla.
    • RPM (Revenue per Mil) (Keskimääräinen tuotto), joka syntyy jokaisesta 1000 mainoksen näyttökerrasta CashParking® -sivulla (Tulot/Näyttökerrat x 1000 = Kierrätyskohtainen tulos).
    • CTR (Click Through Rate) : Suhteellinen määrä kertoja, jolloin CashParking® -sivullasi kävijät napsauttivat näytettyjä mainoksia (Napsautukset/Näyttökerrat x 100 = Napsautussuhde).
  8. Tarkastele tietyn verkkotunnuksen tietoja valitsemalla kyseisen verkkotunnuksen suoraan. Katso Raportit -otsikon alta kohtaa Liikennetilastot tai Liikenteen analyysi.
  9. Vie raporttitietosi CSV -tiedosto valitsemalla verkkotunnusluettelon yläpuolelta Vie.
  10. Tallenna raporttisi tarkistettavaksi myöhemmin valitsemalla verkkotunnusluettelosi yläpuolelta Tallenna.
  11. Lisätietoja

• Poista tallennettu raportti siirtymällä kohtaan Raportit > Tallennetut raportit , valitsemalla poistettavan raportin vieressä oleva valintaruutu ja valitsemalla sitten Poista > OK .