Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Näytä Checkout-laajennuskentät

Kun asiakkaat syöttävät tietoja mukautettuihin kassalle, sinun täytyy noutaa ne. Näytä Checkout-laajennuskentät seuraamalla näitä ohjeita:

Vaaditaan: WooCommerce Checkout -lisäosat on premium-laajennusinen WooCommerce-laajennus, joka sisältyy WordPressin sähköisen kaupankäynnin verkkohotelliin tai erillisenä ostona.

Ylläpitäjänäkymä

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Valitse WooCommerce > Tilaukset .
  3. Lisäosat näkyvät valituista määritteistä riippuen Näytä tilaukset -ruudussa. Jos tämä on valittuna, voit myös lajitella ja suodattaa laajennusten perusteella.
  4. Valitse tarkasteltava tilaus.
  5. Lisäosat näkyvät tuotteiden alla Muokkaa tilausta -sivulla.
  6. Jos haluat tarkastella tiedostonsiirtoa , valitse Uploaded file (Siirretty tiedosto) -linkki. Latauksia voi tarkastella myös mediakirjastossa .

Huomautus: Asiakas voi tarkastella kaikkia valittuja/täytettyjä laajennuskenttiä ja niihin liittyviä hintamuutoksia tilauksen tiedoissa kassan jälkeen ja Oma tili -sivulta.

Liittyvät vaiheet