Näytä DNS-asetukseni

Voit siirtyä DNS-hallintasivulle ja tarkastaa ja muokata DNS-asetuksia verkkotunnuksille, jotka on rekisteröity GoDaddy-palvelussa. Käytä DNS-isännöintiä, kun haluat tarkastella DNS-asetuksia verkkotunnuksille, jotka on DNS-isännöity mutta ei rekisteröity GoDaddy-palvelussa.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse verkkotunnuksesi luettelosta päästäksesi Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
  3. Vieritä Verkkotunnuksen asetukset -sivulla kohtaan Lisäasetukset ja valitse DNS-hallinta.
    valitse valitse dns-hallinta
  4. Tarkasta DNS-asetuksesi ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Liittyvä vaihe