Tilinhallinta Ohje

Näytä GoDaddy-kuitit

Pidämme kirjaa kaikista ostoksistasi tilisi Tilaushistoria-osiossa. Seuraamalla näitä vaiheita voit tarkastella GoDaddy-kuittejasi ja ladata ne itsellesi.

1. Siirry GoDaddy-palvelusi osioon Tilaushistoria-sivu. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään.
  2. Lista näyttää ostosten määrät, päivämäärät ja käytetyt summat. Jos etsit jotakin tiettyä kuittia, käytä Suodatusvaihtoehtoja.
  3. Voit viedä haluamasi kuitit CSV-tiedostoon valitsemalla ne ja napsauttamalla sitten Vie CSV-tiedostoon.
    valitse kuitti
  4. Napsauttamalla haluamaasi kuittia näet sitä koskevia lisätietoja, mukaan lukien laskutusosoite, maksutiedot sekä ostettu tuote. Jos tarvitset paperikopion, valitse Tulosta PDF-tiedostoon.
    näytä kuitin tiedot