WordPress-hallinta Ohje

Näytä IP-osoitteeni

Jos sinun on osoitettava verkkotunnuksesi Managed WordPress-sivustoosi tai luotava yhteys siihen FTP-ohjelman avulla, tarvitset sivustosi IP-osoitteen. Löydät IP-osoitteen näin:

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse Omat tuotteet -sivulla kohdan Managed WordPress vierestä Hallitse kaikkia.
  3. Valitse Asetukset Valikkokuvake-valikosta sen verkkosivuston kohdalla, jota haluat käyttää.

Valitse asetukset
  4. Valitse Asetukset-välilehden Tuotantosivusto-kohdassa Näytä enemmän.
    Laajenna luettelo valitsemalla näytä enemmän
  5. Paikanna IP-osoite ja valitse sitten Kopioi.
    Valitse kopioi

Lisätietoja

• Jos sinulla on verkkotunnus eri GoDaddy-tilillä, johon haluat Managed WordPress-tilisi osoittavan, voit Muuttaa A-tietueesi tähän IP-osoitteeseen.