WordPress-hallinta Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Näytä IP-osoitteeni

Jos sinun on osoitettava verkkotunnuksesi Managed WordPress -sivustoosi tai muodostettava yhteys FTP -asiakasohjelmalla, tarvitset sivustosi IP -osoitteen. Näin löydät IP -osoitteen:

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse Omat tuotteet -sivulla ja valitse WordPress -hallinta -kohdasta Hallitse kaikkia .
  3. Valitse käytettävän verkkosivuston kohdalla Asetuksetvalikkokuvake valikossa.

valitse asetukset
  4. Valitse Asetukset -välilehdellä ja Tuotantosivusto -kohdassa Näytä lisää .
    laajenna luetteloa valitsemalla Näytä lisää
  5. Paikanna IP -osoite ja valitse sitten Kopioi .
    nest to ip address valitse kopio

Lisätietoja

• Jos sinulla on verkkotunnus eri GoDaddy-tilillä, johon haluat WordPress-hallinnan tilisi osoittavan, voit Muuttaa A-tietueesi tähän IP-osoitteeseen.