WordPress-hallinta Ohje

Näytä IP-osoitteeni

Jos sinun on päivitettävä verkkotunnuksesi DNS manuaalisesti, jotta se osoittaa verkkohotelliisi, tässä ovat ohjeet siihen, miten löydät WordPress-hallinnassa olevan verkkosivustosi IP-osoitteen.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Omat tuotteeni -sivulla kohdan WordPress-hallinta vieressä olevaa kohtaa Hallitse kaikkia.
  3. Jos sinulla on enemmän kuin kaksi verkkosivustoa, jokaisen sivuston IP-osoitteet näkyvät luettelossa. Muussa tapauksessa napsauta sivustoa koskevaa kohtaa Asetukset.
  4. Jos sinulla on Perus-, Luksus-, Huippu- tai Kehittäjä-tili: IP-osoite tulee näkyviin heti sivuston nimen alapuolelle.

Jos sinulla on Pro-tili: Napsauta Verkkotunnukset-välilehteä, joka sijaitsee sivun yläosassa.
    Napsauta verkkotunnukset-välilehteä

IP-osoite näkyy osiossa DNS-tiedot.

Lisätietoja

• Jos sinulla on verkkotunnus eri GoDaddy-tilillä, johon haluat WordPress-hallinnan tilisi osoittavan, voit Muuttaa A-tietueesi tähän IP-osoitteeseen.