Näytä kalenteri verkkosivustolla

Kun olet suorittanut kohdan Määritä kalenterini vaiheet, voit jakaa julkisen kalenterin verkkosivustollasi. Jos et ole kopioinut lähdekalenterisi iCal-URL-osoitetta ohjeartikkelissa selitetyllä tavalla, sinun tulee tehdä se ensin.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa tai Muokkaa sivustoa.
  3. Vieritä sivusi päänäkymää kohtaan, johon haluat lisätä osion, ja napsauta pluspainiketta.
    napsauta pluspainiketta
  4. Napsauta Kalenteri-kohtaa oikeanpuoleisessa paneelissa.
    Napsauta Kalenteri-kohtaa
  5. Napsauta asettelua Kalenteri-paneelissa.
  6. Kun sivulla olevaan kalenteriin ilmestyy Tapahtumat-paikkamerkki, valitse oikealla olevasta paneelista Tapahtumat.
    Valitse Tapahtumat
  7. Anna kalenterille Otsikko. (Otsikon ei tarvitse vastata lähdekalenterin nimeä.)
    Vaihda otsikko ja iCal-URL-osoite
  8. Kopioi lähdekalenterista tallennettu iCal-URL-osoite ja liitä se Kalenterin URL-osoite -kenttään.

Huomautus: Jos näkyviin tulee viesti ”Kalenteri synkronoitu! Nykyisessä kalenterissa ei tapahtumia”, GoCentral ei löytänyt kalenteristasi tapahtumia verkkosivustolla näytettäväksi.

9. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Kun olet valmis, voit katsella tuloksia napsauttamalla Esikatsele ja siirtyä halutessasi käyttämään muita verkkotunnuksiasi tai ostamaan uuden verkkotunnuksen.
  10. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, napsauta Julkaise sivusto (puhelimella) tai Julkaise (tietokoneella tai tabletilla).

Huomautus: Voit poistaa kalenterin valitsemalla oikean alakulman paneelista Poista osio.