Näytä kalenteri verkkosivustolla

Kun olet suorittanut vaiheet kohdassaNäytä julkinen kalenteri verkkosivustollani , olet valmis jakamaan julkisen kalenterin verkkosivustollasi. Jos et ole kopioinut lähdekalenterisi iCal -URL -osoitetta artikkelissa selitetyllä tavalla, sinun on tehtävä se ensin.

Huomautus: Kun jaat julkisen kalenterin, kaikki kalenteriin tehtävät muutokset näytetään automaattisesti verkkosivustollasi. Kalenterin sisällön muuttamista varten sinun on kuitenkin kirjauduttava kalenterin tarjoajan palveluun.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa sivustoa.
  3. Vieritä sivustosi päänäkymää kohtaan, johon haluat lisätä osion, ja napsauta pluspainiketta.
    napsauta pluspainiketta
  4. Napsauta oikeanpuoleisessa paneelissa Kalenteri .
    Napsauta Kalenteri
  5. Napsauta asettelua Kalenteri-paneelissa.
  6. Kun sivullesi ilmestyy Tapahtumat -paikkamerkkikalenteri , napsauta oikeanpuoleisessa paneelissa Tapahtumat .
    Napsauta Tapahtumat
  7. Anna kalenterillesi otsikko . (Sen ei tarvitse vastata lähdekalenterin nimeä.)
    Muuta otsikkoa ja iCal -URL -osoitetta
  8. Kopioi lähdekalenterista tallentamasi iCal -URL -osoite ja liitä se Kalenterin URL -osoite -kenttään. Huomautus: Jos näet "Kalenteri synkronoitu! Mutta mitään tapahtumia ei löydy nykyisestä kalenterista", Websites + Marketing ei löytänyt kalenteristasi tulevia tapahtumia verkkosivustollasi.
  9. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Kun olet valmis, voit katsella tuloksia napsauttamalla Esikatsele ja siirtyä halutessasi käyttämään muita verkkotunnuksiasi tai ostamaan uuden verkkotunnuksen.
  10. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, napsauta Julkaise sivusto- tai Julkaise-painiketta.

Huomautus: Voit poistaa kalenterin valitsemalla oikean alakulman paneelista Poista osio.

11. Lisätietoja