Näytä kalenteri verkkosivustolla

Linkitä olemassa oleva kalenteri verkkosivustollasi tai lisää tapahtumia manuaalisesti mukautettuun kalenteriin Websites + Marketing -palvelussa. Jos haluat linkittää olemassa olevan julkisen kalenterin , pidä lähdekalenterisi iCal -URL -osoite valmiina.

Huomautus: Kun jaat julkisen kalenterin, kalenteriin tehtävät muutokset näytetään automaattisesti verkkosivustollasi. Jos haluat muuttaa jaetun kalenterin sisältöä, sinun on kuitenkin kirjauduttava kalenterin tarjoajaan.
  1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse sivustosi kohdalta Hallitse.
  3. Avaa kotisivukoneesi valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa.
  4. Siirry sivulle ja sijaintiin, johon haluat lisätä julkisen kalenterisi, ja lisää osio .
    napsauta pluspainiketta
  5. Valitse oikeasta paneelista Ajoitus > Kalenteri .
    W+M -aikataulu > Kalenteri -valikko
  6. Valitse kalenterisi näkyvän esikatselun alla Lisää . Sivustollesi ilmestyy Tapahtumien paikkamerkki -kalenteri.
  7. Anna oikeanpuoleiseen paneeliin otsikko kalenterillesi. Sen ei tarvitse vastata lähdekalenterin nimeä.
  8. Voit joko linkittää kalenterin tai lisätä tapahtumia manuaalisesti.
    • Valitse Lisää tapahtumat , jos haluat lisätä tapahtuman manuaalisesti mukautettuun kalenteriin Websites + Marketing -palvelussa. Lisää ensimmäinen tapahtumasi valitsemalla Lisää . Anna tapahtuman tiedot ja valitse Valmis .
      W+M lisää tapahtumat manuaalisesti kalenteriin
    • Linkitä kalenteri kopioimalla iCal -URL lähdekalenterista ja liittämällä se Kalenterin URL -osoite -kenttään.
      W+M Linkitä kalenteri -valikko
  9. Huomautus: Jos näet "Kalenteri synkronoitu! Mutta mitään tapahtumia ei löydy nykyisestä kalenterista", Websites + Marketing ei löytänyt linkitetystä kalenteristasi tulevia tapahtumia verkkosivustollasi.
  10. Muutoksesi tallennetaan automaattisesti, joten kun olet valmis, näet tulokset valitsemalla Esikatselu .
  11. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, valitse Julkaise .
    • Jos haluat poistaa kalenterin, valitse Poista osio kyseisen osan oikeasta yläkulmasta.
      W+M -osion poistovalikko