Näytä odottavat verkkotunnuksen tilin muutokset

Voit tarkistaa odottavan verkkotunnustilisi muutoksen milloin tahansa GoDaddy -tililläsi. Tämä sisältää verkkotunnuksia liikkuvat tilillesi ja domainit liikkuvat tililtä.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse ylävalikon Verkkotunnukset -välilehdestä Odottavat tilin muutokset .
    Näytä odottavat tilin muutokset
  3. Valitse Odottavat siirrot -otsikon alta asianmukainen vaihtoehto:
    • Jos verkkotunnus siirretään tilillesi, valitse Siirrot sisään.
    • Jos verkkotunnus siirretään tililtäsi, valitse Siirrot ulos.
  4. Tarkastele verkkotunnuksia, jotka odottavat tilimuutosta.