No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Näytä odottavat verkkotunnuksen tilin muutokset

Voit tarkistaa odottavan verkkotunnustilisi muutoksen milloin tahansa GoDaddy -tililläsi. Tämä sisältää verkkotunnuksia liikkuvat tilillesi ja domainit liikkuvat tililtä.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse ylävalikon Verkkotunnukset -välilehdestä Odottavat tilin muutokset .
    Näytä odottavat tilin muutokset
  3. Valitse Odottavat siirrot -otsikon alta asianmukainen vaihtoehto:
    • Jos verkkotunnus siirretään tilillesi, valitse Siirrot sisään.
    • Jos verkkotunnus siirretään tililtäsi, valitse Siirrot ulos.
  4. Tarkastele verkkotunnuksia, jotka odottavat tilimuutosta.