Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Näytä oma phpinfosivu

Phpinfo -sivusi avulla voit nähdä avaintietoja webhotellitilistäsi, kuten määritysasetukset ja käytettävissä olevat muuttujat. Ja voit käyttää sitä vianmääritykseen. Jaetussa Plesk -verkkohotellitilissäsi voit tarkastella PHP -tietosivua lataamatta phpinfo -komentosarjaa.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Klikkaus Pleskin järjestelmänvalvoja .
  3. Napsauta PHP -asetukset muokkaamasi verkkotunnuksen alla.
    napsauta php -asetukset

Huomautus: Jos et näe PHP -asetuksia , valitse vaihtoehto NÄYTÄ LISÄÄ .

4. Napsauta Näytä phpinfo () -sivu nähdäksesi sivun uudella selainvälilehdellä.
    Näytä phpinfo () -sivu