Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Näytä oma phpinfosivu

Phpinfo -sivusi avulla voit nähdä avaintietoja webhotellitilistäsi, kuten määritysasetukset ja käytettävissä olevat muuttujat. Ja voit käyttää sitä vianmääritykseen. Jaetussa Plesk -verkkohotellitilissäsi voit tarkastella PHP -tietosivua lataamatta phpinfo -komentosarjaa.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Klikkaus Pleskin järjestelmänvalvoja .
  3. Napsauta PHP -asetukset muokkaamasi verkkotunnuksen alla.
    napsauta php -asetukset

Huomautus: Jos et näe PHP -asetuksia , valitse vaihtoehto NÄYTÄ LISÄÄ .

4. Napsauta Näytä phpinfo () -sivu nähdäksesi sivun uudella selainvälilehdellä.
    Näytä phpinfo () -sivu