No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Näytä piilotetut tiedostot Linux -verkkohotellitililläni

Voit muuttaa cPanel -hakemiston näyttämään piilotettuja tai pistetiedostoja, jotka ovat tiedostoja, jotka eivät näy Tiedostonhallinnassa. Niitä kutsutaan piilotetuiksi tai pistetiedostoiksi "." tiedostonimen alussa, kuten .htaccess tai .user.ini.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse kohdassa Verkkohotelli haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Valitse tilin koontinäytössä Tiedostonhallinta .
    Napsauta Tiedostonhallinta
  4. Valitse cPanel File Managerin oikeassa yläkulmassa Asetukset .
  5. Valitse Asetukset -luettelosta Verkon juuri (public_html tai www) ja valitse sitten Näytä piilotetut tiedostot (dotfiles) .
    Valitse asetukset
  6. Valitse Tallenna.