Näytä piilotetut tiedostot Linux -verkkohotellitililläni

Voit muuttaa cPanel -hakemiston näyttämään piilotettuja tai pistetiedostoja, jotka ovat tiedostoja, jotka eivät näy Tiedostonhallinnassa. Niitä kutsutaan piilotetuiksi tai pistetiedostoiksi "." tiedostonimen alussa, kuten .htaccess tai .user.ini.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse kohdassa Verkkohotelli haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Valitse tilin koontinäytössä Tiedostonhallinta .
    Napsauta Tiedostonhallinta
  4. Valitse cPanel File Managerin oikeassa yläkulmassa Asetukset .
  5. Valitse Asetukset -luettelosta Verkon juuri (public_html tai www) ja valitse sitten Näytä piilotetut tiedostot (dotfiles) .
    Valitse asetukset
  6. Valitse Tallenna.