Näytä tai vaihda Linux-verkkohotellini PHP-versio

Löydät Linux-verkkohotellisi aktiivisen PHP-version tilisi koontinäytöltä. PHP kannattaa aina pitää päivitettynä uusimpaan versioon turvallisuuspäivityksiä ja parannettua suorituskykyä varten.

1. Avaa GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse kohdassa Verkkohotelli haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Valitse tilin koontinäytön Asetukset-kohdasta Palvelin.
    valitse palvelin
  4. Vaihda PHP-versio valitsemallaPHP-version vieressä kohta Muuta.
  5. Valitse toinen PHP-versio luettelosta ja kirjoitaType 'update' to confirm -kenttään update.
  6. Valitse Tallenna muutokset.