WordPress-hallinta Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Näytä valmistelusivustoni

Kun olet luonut valmistelusivuston WordPress -hallinnan tiliäsi varten, voit tarkastella valmistelusivustoasi esikatsellaksesi sivustosi muutoksia ennen niiden saattamista näkyviin.

Huomautus: Valmistelusivustot ovat käytettävissä, jos sinulla on Deluxe-, Ultimate-, Developer- tai Pro Managed WordPress -tili. Jos sinulla on Basic -tili, sinun on päivitettävä tilisi käyttämään valmistelusivustoa.

Huomautus: Pro -tilit ovat käytettävissä vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Avaa Omat tuotteet -sivu ja napsauta WordPress-hallinta-kohdan vieressä Hallitse kaikkia.
  3. Napsauta käytettävän sivuston kohdalla kolmen pisteen kuvaketta ja valitse Valmistelu .
    Valitse lavastus
  4. Napsauta Staging WP Admin .
  5. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  6. Napsauta wp-admin- koontinäytössä seuraavien vaiheiden alla Tarkastele sivustoasi .
    napsauta tarkastele sivustoasi WordPressissä