No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Näyttöasetukset verkkosähköpostissa

Mukauta verkkosähköpostiasi, jotta se toimisi parhaiten sinulle.

Vaaditaan: Nämä vaiheet toimivat vain perinteisessä näkymässä . Jos olet Päivitetty-näkymässä , valitse Klassinen näkymä oikeassa yläkulmassa.
Klassinen näkymä
  1. Kirjaudu sisään Verkkosähköpostiin. Käytä Workspace Email -osoitettasi ja -salasanaasi (GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä).
  2. Valitse Asetukset > Näyttöasetukset .
    Asetukset -valikko ja alla näkyvät Näyttöasetukset
  3. Siirry johonkin seuraavista välilehdistä, tee muutokset ja valitse sitten OK .
    • Aika : Aseta aikavyöhyke ja päivämäärämuoto sekä se, kuinka usein kansiot päivittyvät.
    • Katselu : Valitse, kuinka kuvat näytetään, määritetäänkö viestin esikatselu ja muutetaanko toimintoja viestin katsomisen jälkeen.
    • Luominen : Mukauta uusien viestien luomista.
    • Kalenteri : Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain, jos sinulla on Calendar tili. Mukauta tapaa, jolla tapahtumat ja tehtävät näkyvät verkkosähköpostissa.
    • Toimintapalkki : Voit helposti käyttää toimintopalkissa näkyviä painikkeita.
    • Teemat : Vaihda verkkosähköpostisi väriteema.
    • Muu : Valitse viestien poistotapa ja mukauta työkaluriviä.