Neljännen sukupolven VPS ja omat palvelimet Ohje

Neljännen sukupolven palvelimen asetukset

Näin neljännen sukupolven palvelimelle asetetaan palvelimen nimi ja muut järjestelmänvalvontatiedot.

1. Kirjaudu sisään yrityksen GoDaddy tilillesi.
  2. Napsauta Omat tuotteet -sivullasi Palvelimet ja sitten Hallitse sen palvelimen vierestä, jota haluat käyttää.
  3. Syötä palvelimelle nimi Palvelimen nimi -kenttään.
  4. Valitse käyttöjärjestelmä ja datakeskuksen sijainti (jos saatavilla) ja napsauta sitten Seuraava.
  5. Täytä seuraavat kentät ja napsauta sitten Valmis:
    Kenttä Kuvaus
    Ylläpitäjän käyttäjätunnus Create a username to log in to your server. Use a lowercase string of 5 to 12 characters in length. Don't use reserved words like "server" or "password."
    Salasana ja Vahvista salasana Anna salasana, jota käytetään sisäänkirjautumisessa palvelimeen.