Neljännen sukupolven palvelimen asetukset

Näin neljännen sukupolven palvelimelle asetetaan palvelimen nimi ja muut järjestelmänvalvontatiedot.

1. Kirjaudu sisään yrityksen GoDaddy tilillesi.
  2. Napsauta Omat tuotteet -sivullasi Palvelimet ja sitten Hallitse sen palvelimen vierestä, jota haluat käyttää.
  3. Syötä palvelimelle nimi Palvelimen nimi -kenttään.
  4. Valitse käyttöjärjestelmä ja datakeskuksen sijainti (jos saatavilla) ja napsauta sitten Seuraava.
  5. Täytä seuraavat kentät ja napsauta sitten Valmis:
    Kenttä Kuvaus
    Ylläpitäjän käyttäjätunnus Anna käyttäjänimi, jota käytetään sisäänkirjautumisessa palvelimeen.

Käyttäjänimet voivat olla 5–12 merkkiä pitkiä, ne voivat sisältää vain pieniä kirjaimia eivätkä ne voi sisältää kiellettyjä sanoja.

Salasana ja Vahvista salasana Anna salasana, jota käytetään sisäänkirjautumisessa palvelimeen.