Neljännen sukupolven palvelimen isäntänimen vaihtaminen

Seuraavalla tavalla voit vaihtaa neljännen sukupolven palvelimesi isäntänimen.

1. Kirjaudu sisään yrityksen GoDaddy tilillesi.
  2. Napsauta Omat tuotteet -sivullasi Palvelimet ja sitten Hallitse sen palvelimen vierestä, jonka nimen haluat muuttaa.
  3. Napsauta Asetukset-osiossa kohdan Isäntänimi vieressä Muuta.
  4. Syötä uusi isäntänimi Palvelimen isäntänimi -kenttään ja napsauta Tallenna. Isäntänimen täytyy täyttää vaatimukset, ennen kuin voit tallentaa sen. Kun olet tallentanut muutokset, uusi isäntänimi näytetään Asetukset-osiossa.