Vaihda VPS- tai oman palvelimen isäntänimi

Voit muuttaa VPS: n tai oman palvelimen isäntänimen GoDaddy -tilissäsi.

Vaaditaan: Muutamme oletus -VPS -isäntänimiä. Jos palvelimesi käyttää vanhaa isäntänimeä (esimerkiksi ip-50.63.202.40.ip.secureserver.net ), sinun on päivitettävä tämä tietue. Tämä pitäisi vaihtaa muotoon 40.202.63.50.host.secureserver.net (huomioi IP -oktettien kääntyminen). Vanhojen isäntänimien DNS: n ratkaiseminen lopetetaan 1.8.2020 .
  1. Kirjaudu sisään GoDaddy -tilillesi. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )
  2. Valitse Omat tuotteet -sivullasi Palvelimet ja sitten Hallitse sen palvelimen vierestä, jonka kanssa haluat työskennellä.
  3. Valitse tilin koontinäytössä sivun yläosassa Asetukset .
    valitse asetukset
  4. Valitse Palvelin -osiossa kohdan Isäntänimi vierestä Muuta .
  5. Syötä uusi isäntänimi Palvelimen isäntänimi -kenttään ja valitse sitten Tallenna . Isäntänimen on täytettävä vaatimukset, ennen kuin voit tallentaa sen. Kun olet tallentanut muutokset, uusi isäntänimi näkyy Asetukset -osiossa.

Huomautus: Jos käytät Pleskiä Windowsissa, sinun on käynnistettävä palvelin uudelleen ennen kuin uusi isäntänimi näkyy Pleskissä.