VPS4-verkkohotelli Ohje

Neljännen sukupolven palvelimen käynnistäminen uudelleen

Jos et voi käynnistää palvelintasi uudelleen manuaalisesti, voit käynnistää sen uudelleen verkkohotellitilisi kautta seuraavasti.

1. Kirjaudu sisään yrityksen GoDaddy tilillesi.
  2. Napsauta Omat tuotteet -sivullasi Palvelimet ja sitten Hallitse sen palvelimen vierestä, jonka haluat käynnistää uudelleen.
  3. Napsauta kohdan Käynnistä WHM vieressä olevaa kolmen pisteen kuvaketta ja valitse Käynnistä palvelin uudelleen.