4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Käynnistä sukupolven 4 VPS uudelleen

Jos et voi käynnistää neljännen sukupolven VPS: ää uudelleen manuaalisesti, voit käynnistää sen uudelleen verkkohotellitililtäsi seuraavasti.

Huomautus: Jos yrität käynnistää uudelleen neljännen sukupolven oman palvelimen , vaiheet ovat hieman erilaiset .

1. Kirjaudu sisään yrityksen GoDaddy tilillesi.
  2. Napsauta Omat tuotteet -sivullasi Palvelimet ja valitse sitten Hallitse sen sukupolven 4 VPS: n vierestä, jonka haluat käynnistää uudelleen.
  3. Valitse sivun oikeasta yläkulmasta Palvelintoiminnot ja valitse Käynnistä palvelin uudelleen .

napsauta Käynnistä palvelin uudelleen