Neljännen sukupolven palvelimen käytön aloittaminen alusta (uudelleenrakennus)

Jos haluat palauttaa palvelimesi alkuperäiset määritykset, voit rakentaa sen uudelleen, mikä palauttaa sen uuden, juuri ostetun palvelimen tilaan.

Varoitus: Uudelleenrakentaminen poistaa kaikki palvelimen kiintolevyllä olevat tiedot, eikä sitä voi kumota.
  1. Kirjaudu sisään yrityksen GoDaddy tilillesi.
  2. Napsauta Omat tuotteet -sivullasi Palvelimet.
  3. Valitse Hallitse sen palvelimen kohdalla, jonka haluat valmistella uudelleen.
  4. Napsauta kolmen pisteen kuvaketta (kohdan Käynnistä WHM vieressä) ja valitse Rakenna palvelin uudelleen.
    kolmen pisteen kuvake
  5. Kirjoita tekstinsyöttökenttään REBUILD (kokonaan isoilla kirjaimilla) ja napsauta sitten Tuhoa ja rakenna palvelin uudelleen.
  6. Jatka: Neljännen sukupolven palvelimen asetukset.