Neljännen sukupolven palvelimen nimen vaihtaminen

Näin voit vaihtaa neljännen sukupolven palvelimesi nimen.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Omat tuotteet -sivullasi Palvelimet.
  3. Valitse Hallitse sen palvelimen kohdalla, jonka nimen haluat muuttaa.
  4. Napsauta Asetukset-osiossa kohdan Palvelimen nimi vieressä olevaa Muuta-kohtaa.
  5. Syötä palvelimelle nimi. Palvelimen nimen täytyy olla 1–50 merkkiä pitkä, ja se voi sisältää vain kirjaimia, numeroita, välilyöntejä, pisteitä ja väliviivoja.
  6. Valitse Tallenna. Palvelimen nimi ilmestyy Asetukset-luetteloon.