VPS4-verkkohotelli Ohje

Neljännen sukupolven palvelimen palauttaminen varmuuskopiosta

Voit palauttaa neljännen sukupolven palvelimen manuaalisesta tai automaattisesta varmuuskopiosta milloin tahansa.

Vaaditaan: Sinulla täytyy olla vähintään yksi manuaalisesti (tarvittaessa) tai automaattisesti tehty varmuuskopiotiedosto voidaksesi palauttaa palvelimen tällä tavalla.
  1. Kirjaudu sisään yrityksen GoDaddy tilillesi.
  2. Napsauta Omat tuotteet -sivullasi Palvelimet.
  3. Valitse Hallitse sen palvelimen kohdalla, jonka haluat palauttaa.
  4. Napsauta Varmuuskopiot-kohdan alla Palvelinten varmuuskopiot -kohdan vierestä Hallitse.
  5. Napsauta Tarvittaessa (niin näet manuaalisesti luomasi varmuuskopiotiedostot) tai napsauta Automaattinen (niin näet meidän luomamme varmuuskopiotiedostot).
  6. Napsauta sen tiedoston kolmen pisteen kuvaketta, jota haluat käyttää palvelimen palauttamiseen, ja valitse Palauta.
  7. Lue selitys, jotta tiedät varmasti, että haluat suorittaa toiminnon. Jatka syöttämällä palautetun palvelimen kanssa käytettävä Uusi salasana. Tämä voi olla sama salasana kuin nyt käyttämäsi tai aivan uusi – valinta on sinun. Joka tapauksessa salasanasi täytyy täyttää näytetyt vaatimukset.
  8. Syötä uusi salasana Vahvista salasana -kenttään.
  9. Napsauta Palauta. Palautamme palvelimesi varmuuskopiotiedoston avulla. Tässä voi mennä muutama minuutti. Kun toiminto on valmis, sinut siirretään palautetun palvelimen asetussivulle.