4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Palauta sukupolven 4 VPS varmuuskopiosta

Voit palauttaa neljännen sukupolven VPS: n manuaalisesta tai automaattisesta varmuuskopiosta milloin tahansa.

Vaaditaan: Sinulla täytyy olla vähintään yksi manuaalisesti (tarvittaessa) tai automaattisesti tehty varmuuskopiotiedosto voidaksesi palauttaa palvelimen tällä tavalla.
  1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Valitse Omat tuotteet -sivulla Palvelimet .
  3. Valitse palautettavan sukupolven 4 VPS: n kohdalta Hallitse .
  4. Valitse tilin Koontinäytön vasemmassa yläkulmassa Varmuuskopiot .
    valitse varmuuskopiot
  5. Etsi haluamasi tai automaattinen osiosta varmuuskopio, jota haluat käyttää, ja valitse sitten Palauta .

Huomautus: On-Demand näyttää manuaalisen varmuuskopioinnin (jos sinulla on), ja automaattinen kaaviosta käy ilmi automaattisen varmuuskopioinnin olemme tehneet sinulle.

6. Lue selitys, jotta voit olla varma siitä, että et halua, sillä menetät kaikki tallentamattomat tiedot, joita ei ole varmuuskopiossasi.
  7. Valitse Palauta -painike. Palautamme palvelimesi varmuuskopiotiedoston avulla. Tämä voi viedä muutaman minuutin, ja kun olet valmis, olet palautetun palvelimen asetussivulla.