VPS4-verkkohotelli Ohje

Neljännen sukupolven palvelimen vaatimien porttien lisääminen sallittujen luetteloon

Required: You need to enable admin access to follow these steps.

Jotta voit käyttää neljännen sukupolven palvelintasi sulavasti, sinun täytyy lisätä portit 2223 ja 2224 sallittujen luetteloon (eli poistaa niiden esto) tässä kuvatulla tavalla. Jos palvelintapahtumat ovat ”jumissa”, koska tarvittavat portit on estetty, noudata näitä ohjeita ja yritä uudelleen 15 minuutin päästä.

Huomautus: Tässä kuvataan menetelmä, jolla voidaan poistaa porttien esto, jos käytät FirewallD:tä, joka on yleinen CentOS 7:n mukana toimitettava palomuuriohjelma. Jos käytät eri palomuuriohjelmaa, voit joutua muuttamaan tätä esimerkkikoodia.

1. Yhdistä palvelimelle SSH:n kautta. Lisäohjeita: SSH-yhteyden luominen palvelimeesi tai jaettuun verkkohotellitiliin.
  2. Suorita tämä komento:
    sudo firewall-cmd --permanent --add-port=2223-2224/tcp
  3. Suorita nämä komennot:
    sudo firewall-cmd --reload
    sudo firewall-cmd --list-ports
    Näistä kahdesta komennosta toinen tarkistaa, että portit on lisätty sallittujen luetteloon.