4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Varmuuskopioi sukupolven 4 palvelimeni

Luomme ajoittain automaattisen varmuuskopion 4. sukupolven VPS -laitteellesi. Aina kun tämä tapahtuu, uusin varmuuskopio korvaa edellisen varmuuskopion.

Voit halutessasi luoda varmuuskopion manuaalisesti milloin tahansa. Kun luot varmuuskopiotiedoston manuaalisesti, edellinen manuaalinen varmuuskopiotiedosto korvataan.

Huomautus: Tämä artikkeli koskee vain neljännen sukupolven VPS: ää.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Valitse Omat tuotteet -sivulla Palvelimet .
  3. Valitse varmuuskopioitavan sukupolven 4 VPS: n kohdalta Hallitse .
  4. Valitse Palvelintoiminnot ja sitten Lopeta palvelin .
    napsauta pysäytä palvelin

Huomautus: Palvelimen sammuttaminen ennen varmuuskopiointia luo tarkimman varmuuskopion.

5. Sivun vasemmassa yläkulmassa vieressä Dashboard, valitse Varmuuskopiot.
    valitse varmuuskopiot
  6. Valitse Tarvittaessa -osiossa Varmuuskopioi nyt .
  7. Syötä tiedostolle Varmuuskopion nimi. Tiedostonimen on oltava 5–16 merkkiä pitkä, ja se voi sisältää vain kirjaimia, numeroita, väliviivoja ja alaviivoja.
  8. Valitse Varmuuskopioi nyt -painike. Luomme varmuuskopiotiedoston, ja kun se on valmis, uusi varmuuskopiotiedosto näkyy Tarvittaessa -osiossa.

Kun varmuuskopiointi on valmis, valitse Palvelintoiminnot ja sitten Käynnistä palvelin .