VPS4-verkkohotelli Ohje

Neljännen sukupolven palvelimen varmuuskopiointi

Luomme sinulle automaattisesti varmuuskopion. Voit myös luoda varmuuskopion manuaalisesti silloin kun haluat. Kun luot varmuuskopiotiedoston manuaalisesti, se kirjoitetaan edellisen manuaalisen varmuuskopiotiedoston päälle.

Huomautus: Jotta saat mahdollisimman tarkan varmuuskopion, suosittelemme ensin sammuttamaan palvelimen.

1. Kirjaudu sisään yrityksen GoDaddy tilillesi.
  2. Napsauta Omat tuotteet -sivullasi Palvelimet.
  3. Valitse Hallitse sen palvelimen kohdalla, josta haluat tehdä varmuuskopion.
  4. Napsauta kolmen pisteen kuvaketta (kohdan Käynnistä WHM vieressä) ja valitse Pysäytä palvelin.
    kolmen pisteen kuvake
  5. Napsauta Varmuuskopiot-kohdan alla Palvelinten varmuuskopiot -kohdan vierestä Hallitse.
    napsauta hallitse varmuuskopiotiedostojen tarkastelemiseksi
  6. Napsauta Tarvittaessa ja sitten Luo.
  7. Syötä tiedostolle Varmuuskopion nimi. Tiedostonimen on oltava 5–16 merkkiä pitkä, ja se voi sisältää vain kirjaimia, numeroita, väliviivoja ja alaviivoja.
  8. Napsauta Varmuuskopioi nyt. Luomme sinulle varmuuskopiotiedoston, ja kun se on valmis, uusi varmuuskopiotiedosto näkyy Tarvittaessa-osiossa.