Neljännen sukupolven VPS:n salasanan nollaaminen

Seuraavalla tavalla voit nollata tai vaihtaa neljännen sukupolven palvelimesi salasanan.

1. Kirjaudu sisään yrityksen GoDaddy tilillesi.
  2. Napsauta Omat tuotteet -sivullasi Palvelimet ja sitten Hallitse sen palvelimen vierestä, jota haluat käyttää.
  3. Napsauta Asetukset-osiossa kohdan Sisäänkirjautumistiedot vieressä olevaa Hallitse-kohtaa.
  4. Anna uusi salasana ja vahvista se. Salasanasi täytyy täyttää näytetyt vaatimukset.
  5. Valitse Tallenna.