Neljännen sukupolven VPS ja omat palvelimet Ohje

Neljännen sukupolven Windows-palvelimelle kirjautuminen Pleskillä

Voit kirjautua suoraan Pleskiin neljännen sukupolven Windows-palvelimen käyttäjänimellä ja salasanalla. Näin voit antaa muille turvallisen pääsyn palvelimelle antamatta heille GoDaddy -tilin salasanaa.

Huomautus: Tällainen kirjautumien ei edellytä järjestelmänvalvojan oikeuksia.

1. Avaa verkkoselaimellasi seuraava URL-osoite: https://[palvelimesi IP-osoite]:8443.
  2. Anna käyttäjänimeksi admin.
  3. Anna verkkohotellitilisi salasana ja valitse sitten Log in.