4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Kirjaudu sisään 4. sukupolven palvelimelleni Pleskillä

Voit kirjautua suoraan Pleskiin käyttämällä neljännen sukupolven VPS -palvelimen tai oman palvelimen käyttäjänimeä ja salasanaa. Tämä on turvallinen tapa antaa muille pääsy palvelimelle antamatta heille GoDaddy tilin salasanan. Sinun ei tarvitse olla järjestelmänvalvojan käyttöoikeuksia, jotta voit kirjautua sisään tällä tavalla.

1. Avaa verkkoselaimellasi seuraava URL-osoite: https://[palvelimesi IP-osoite]:8443.
  2. Anna käyttäjänimeksi admin.
  3. Anna verkkohotellitilisi salasana ja valitse sitten Log in.