No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Network Solutions: MX -tietueiden muuttaminen

Jos verkkotunnuksesi on rekisteröity Network Solutions -palveluun, sinun on päivitettävä siellä olevat MX -tietueesi.

1. Kirjaudu sisään Network Solutions -tilillesi .
  2. Napsauta Hallitse tiliä .
  3. Napsauta Omat verkkotunnukset .
  4. Napsauta Muokkaa DNS -lisätietueita .
  5. Vieritä kohtaan Postipalvelimet (MX -tietueet) .
  6. Napsauta Muokkaa MX -tietueita .
  7. Syötä Työtilan tilin tiedot.
  8. Napsauta Jatka

Jos tarvitset lisäapua, voit ottaa yhteyttä Network Solutions -palvelun asiakastukeen numeroon 1 888 642-0209.

Seuraava vaihe

• MX -tietueiden muutosten voimaantulo voi kestää enimmillään 48 tuntia. Anna sille aikaa ja yritä sitten lähettää itsellesi sähköposti tarkistaa, että korjauksesi toimii.