SSL-varmenteet Ohje

NGINX: Generate CSRs (Certificate Signing Requests)

Ennen kuin pyydät SSL-varmenteesi, sinun on luotava varmenteen allekirjoituspyyntö (CSR) palvelimeltasi. Kun olet luonut CSR-pyyntösi, leikkaa/kopioi se ja liitä se SSL-varmennepyynnön sivun CSR-kenttään.

Luo NGINX- varmenteiden allekirjoituspyyntöjä (CSR) seuraavasti

1. Muodosta yhteys palvelimeen SSH:n kautta (lisätietoja).
  2. Kirjoita seuraava komento:
    openssl req -new -newkey rsa:2048 -nodes -keyout sinun verkkotunnuksesi.key -out sinun verkkotunnuksesi.csr

Korvaa sinun verkkotunnuksesi verkkotunnuksella, jonka haluat suojata. Esimerkiksi jos verkkotunnuksesi on coolexample.com, kirjoittaisit coolexample.key ja coolexample.csr.

3. Anna vaadittavat tiedot:
    Kenttä Tietojen antaminen...
    Yleinen nimi Täydellinen verkkotunnusnimi (URL-osoite), jonka haluat suojata.
    Jos pyydät Wildcard-varmennetta, lisää tähti (*) yleisen nimen vasemmalle puolelle kohtaan, johon haluat wildcard-yleismerkin, esimerkiksi *.coolexample.com.
    Organisaatio Yrityksesi laillisesti rekisteröity nimi. Jos rekisteröit yksityishenkilönä, anna varmenteen pyytäjän nimi.
    Organisaatioyksikkö Jos käytät markkinointinimeä (DBA-nimi), anna tämä nimi.
    Kaupunki tai paikkakunta Sen paikkakunnan nimi, jossa organisaatiosi on rekisteröity/sijaitsee. Älä lyhennä sanoja.
    Osavaltio tai provinssi Sen osavaltion tai provinssin nimi, jossa organisaatiosi sijaitsee. Älä lyhennä sanoja.
    Maa Sen maan kaksikirjaiminen kansainvälisen standardisointijärjestelmän (ISO) mukainen maakoodi, jossa organisaatiosi on laillisesti rekisteröity.
    Tunnuslause (Valinnainen): Valitse salasana SSL:ää varten. Jos jätät tämän kentän tyhjäksi, SSL:lle ei ole salasanaa, mikä voi altistaa sinut lisäriskeille.
  4. Avaa CSR tekstieditorissa ja kopioi kaikki teksti.
  5. Liitä täydellinen CSR tilisi SSL-pyyntöalueeseen.