SSL-varmenteet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

NGINX CentOS 7: ssä: Asenna varmenne

Kun varmennepyyntösi on hyväksytty, voit ladata SSL -varmenteet ja keskitason varmenteet SSL -sovelluksesta. Katso lisätietoja kohdasta SSL -varmenteen lataaminen . Sinun kannattaa valita Apache -vaihtoehto, kun lataat varmenteesi.

Huomautus: Tämä SSL -asennus tehtiin CentOS 7 -palvelimelle, johon oli asennettu LEMP -pino. Palvelimesi tarkka määritys voi olla erilainen riippuen Nginx -versiostasi, käyttöjärjestelmästäsi tai Nginxin asennuksessa käytetystä menetelmästä.

1. Yhdistä palvelimeesi SSH: n kautta.
  2. Luo hakemisto palvelinavaimen, varmenteen ja välipaketin tallentamista varten.
    sudo mkdir/etc/nginx/ssl
  3. Kopioi yksityinen avain, joka luotiin, kun luot CSR : n, SSL -kansioon
    cp coolexample.key/etc/nginx/ssl
  4. SFTP palvelimeesi ja lataa SSL -varmenne ja välipaketti kansioon/etc/nginx/ssl.
  5. Siirry SSH: n SSL -kansioon.
    cd/etc/nginx/ssl
  6. Yhdistä SSL -varmenteesi ja välipaketti yhteen tiedostoon concatenate -komennolla. Koska keskitason varmenteesi ja juurivarmenne toimitetaan nipussa, voit käyttää seuraavaa SSH -komentoa:
    sudo cat f84e19a2f44c6386.crt

Huomautus: Varmenteet on lueteltava tässä järjestyksessä concatenate -komennolla tai SSL ei toimi kunnolla palvelimessasi.
  7. Avaa NGINX -määritystiedostosi sille verkkotunnukselle, johon asennat SSL -varmenteen.
    sudo vim /etc/nginx/sites-available/coolexample.com
  8. Päivitä määritystiedosto käyttämään SSL -varmennetta.
    palvelin {kuuntele 80; palvelimen_nimi coolexample.com; return 301 https://$host$request_uri; } palvelin {kuuntele 443 ssl; palvelimen_nimi coolexample.com; ssl_certificate /etc/nginx/ssl/kivaesimerkki.crt; ssl_certificate_key /etc/nginx/ssl/coolexample.key; root /usr/share/nginx/kivaesimerkki.com/; index index.php index.html index.htm; }

9. Tallenna määritystiedosto.
    wq!
  10. Käynnistä NGINX -palvelimesi uudelleen.
    sudo service nginx käynnistä uudelleen