No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Nollaa käyttäjän sähköpostisalasana

Opi, kuinka voit, työtilan tilin järjestelmänvalvoja, nollata käyttäjän salasanat työtilan hallintakeskuksessa (mukaan lukien oma).

Huomautus: Tämä artikkeli koskee erityisesti Workspace-sähköpostisalasanoja.
Apua Microsoft 365-salasanoille
CPanel-sähköpostisalasanojen ohje
Ohje yrityksesi GoDaddy salasanalle
Jos et ole Workspace-tilin järjestelmänvalvoja, lähetä nämä ohjeet tilin omistajalle, jotta hän voi nollata salasanasi puolestasi.

1. Kirjaudu sisään Workspace-sähköpostitiliisi. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )
  2. Klikkaa laajentaa -kuvake muutettavan sähköpostiosoiterivillä.
    Napsauta laajennuskuvaketta
  3. Klikkaa Muokata avata Muokkaa tiliä vaihtoehtoja.
    Napsauta muokkausvaihtoehtoa
  4. Syötä uusi salasana Vaihda salasana ja Vahvista salasana kentät.
    Anna ja vahvista uusi salasana
  5. Klikkaus Tallentaa . Sinun on ehkä suljettava Muokkaa tiliä sivu. Sinun pitäisi nähdä vahvistusilmoitukset, koska salasanan päivitys koskee muita tilialueita, kuten kalenteria.

Huomautus: Uusi salasanasi voi kestää jopa 30 minuuttia. Kun 30 minuuttia on kulunut, pyydä käyttäjää kokeilemaan kirjautumalla heidän sähköpostiosoitteeseensa uudelleen.